Blanca blonde ts is in: Oslo, Norway

Call me at: +32497847683

- please tell that you found the ad on ShemaleWiki1701990469000


  • Endowment
    19 cm
  • Age
    23 years
  • Height
    170 cm
  • Weight
    63 kg
  • Type
    Pre-op
  • Nationality
    Portugal
  • Languages
    English, Portuguese, French
  • My cam chat
    N/A
  • My OnlyFans
    N/A
  • My Social media
    N/A
  • Receives

Ahoj, jmenuji se Blanca, je mi 24 let, jsem velmi liberální trans, miluji žhavý sex a také miluji sex s páry. Je radost být v této krásné a okouzlující zemi, zdá se to jako sen, majitelka andělského a jemného obličeje a dobrého vzdělání, vždy velmi voňavá a krásná, majitelka jemné a voňavé pokožky, ideální velikost prsou, 440 ml prsa, kulatý zadek a nádherných proporcí, tenký pas, dlouhé blond vlasy. Jsem aktivní a pasivní S krásnou výbavou 19 cm normální tloušťky ideální pro vás, kteří hledají poprvé Jsem super trpělivý Vím, jak používat svou hračku vždy velmi tvrdá vyrobena z kamene velmi dobrá, aby vyhovovala vašim potřebám, miluji sex, vždy připraven k tomu sexu Jdu na dobře umístěné místo, klidné a sám, s čistými osuškami v případě potřeby, důležitá poznámka: pokud chcete, vždy mi dejte vědět půl hodiny před schůzkou a já' budu připravena vás přivítat. Pokud chcete, komunikujte vždy půl hodiny před schůzkou a budu připravena vás přivítat. Pokud chcete, komunikujte vždy půl hodiny před schůzkou a budu připravena vás přivítat.
Hi, my name is Blanca, I'm 24 years old, I'm a very liberal trans, I love hot sex and I love having sex with couples too. It is a pleasure to be in this beautiful and enchanting country, it seems like a dream, owner of an angelic and delicate face, and good education, always very fragrant and beautiful, owner of soft and fragrant skin, ideal size breasts, 440 ml breasts, round butt and of wonderful proportions, thin waist, long blond hair. I am active and passive With a beautiful endowment of 19 cm normal thickness ideal for you who are looking for the first time I am super patient I know how to use my toy always very hard made of stone very good to meet your needs, I love sex, always ready to have that sex I'm going to a well-located place, quiet and alone, with clean bath towels if needed, important note: if you prefer, always let me know half an hour before your appointment and I'll be ready to welcome you. If you prefer, always commu


See the profile's gallery below this banner




N: 2


Send us your review of Blanca blonde ts:
Write review!

Help us! It is important to keep the website as updated as possible. If you find profile information that is no longer valid please send us a tip immediately so that we can keep the site updated for the benefit of you and all other users!