Mila Rakas*) is in: Jyväskylä, Finland

Call me at: (+358) 0505018889

Write to me at: neitishemale@gmail.com- please tell that you found the ad on ShemaleWiki1557569157000

Reviews *) Mila Rakas is also known as: Jolie Sini

 • Endowment
  ? cm
 • Alter
  36 years
 • Height
  178 cm
 • Weight
  69 kg
 • Type
  Unknown
 • Nationality
  Finland
 • Languages
  English, Swedish, French, Russian, Finnish
 • Social Media
  N/A
 • Receives

Shemalen Panomaraton Jyväskylässä: torstai 9.5. (puolen päivän jälkeen) - perjantai 10.5. (puoleen päivään asti)

Jokunen viikko sitten A-Studiossa keskusteltiin kolmekymppisten miesten elämästä. Keskustelijat surkuttelivat sitä, että nuoruuden taakseen jättäneiden elämä on rutinoitua puurtamista. Kolmikymppisenä mies on kokenut jo kaiken; elämällä ei ole enää tarjota mitään sykähdyttäviä elämyksiä.

Väärin.

On olemassa maailma, jossa sydän tykyttää ja veri suonissa kohisee. Kivistystä haaroissa ja poltetta pepussa. Se maailma odottaa miestä.

Minä avaan miehelle oven tähän maailmaan.

Minä tarjoan miehelle helpon ja turvallisen tavan kokea jotain uutta, säkenöivää.

Minä opetan miehen antautumaan,

Kyllä vain. Maailma ei ole vielä valmis, etkä sinäkään. On olemassa asioita, jotka saavat sinut tuntemaan nuoreksi uudelleen. Nämä asiat ovat minun ja sinun välisiä; salaisuuksia jotka pitävät elämässä kiinni.

Tiedän: olen huora. Ja niin voit olla sinäkin, minun sängyssä. Oma pikkulutkani,

En ole se tavallisin ammattlainen tällä alalla, mutta ammattilainen olen. Ymmärrän miehen tarpeita, kunnioitan miehen vapautta ja yksityisyyttä. Kyllä, pidän nussimisesta ja etenkin miesten vetämisestä, mutta osaan myös huomioida toisen sängyssä. Prinsessa en ole, enkä turhan nirso. Pidän asioiden tarinallistamisesta, myös sängyssä. Olen pahoillani, jos olen kutsunut sinua huoraksi.

Toimin pääsääntöisesti Helsingissä, mutta minut tapaa myös panomaratonilla maakunnissa. Vaihtuvat maisemat ja uudet seikkailut (miehet), mikäpä sen kivempaa.

Kirjoittelen tätä itse asiassa Kuopiossa panomaratonin viimeisenä tuntina. Vielä olisi voinut nussia, vielä olisi halunut, mutta hyvä näinkin, ehkä parempi. Viimeisestä panosta jäi hymy huulille - ja kivistys haaroihin.


See the profile's gallery below this banner
N: 1


Help us! It is important to keep the website as updated as possible. If you find profile information that is no longer valid please send us a tip immediately so that we can keep the site updated for the benefit of you and all other users!