Det gik helt galt

Anmeldelse af: Den liderlige
Lagt på: 1529621723000
Kan læses på følgende sprog:

Liz

Skrev sammen med Liz i aften og vi aftalte prisen. 30 min senere var jeg hos hende. Pengene skiftede ejer og vi tog tøjet af. Vi havde også aftalt, at jeg måtte lave en video, så jeg fik sat min mobil til video. Vi lagde os på sengen og vi begyndte at sutte hinanden , men hendes pik kunne ikke blive stiv og vi suttede i omkring 7-8 min, så ville jeg ændre position og da jeg vendte mig om, kom jeg til at ramme hendes hoved med mit ene knæ, og så gik hun helt amok, knyttede hendes ene hånd og jeg sagde selvfølgelig undskyld, men hun rejste sig op og tog min mobil og vendte den om og klaskede den ned med fronten nedad og så var det slut med video. Herfra gik det bare skævt og hendes pik blev slet ikke stiv. Jeg endte bare med at kneppe hende, men det var ligesom som ikke meningen og efter små 35-40 min var det slut.

Blev forventningerne indfriet?

Glem det, hun var slet ikke pengene værd. Utroligt at man kan være så uærlig, istedet for at sige , jeg kan ikke mere idag, men du er velkommen imorgen, men grådigheden kender ingen grænser. Absolut spild af penge , så hvis der er nogle som pønser på at besøge hende, så kan i ligeså godt gå ud på gaden og smide pengene op i luften og bare gå.

Fik du noget der ikke står på listen?

Absolut intet.

Fik du nej til noget?

Fik intet

Kommentar til antallet af stjerner

Første gang jeg nogensinde har været hos en, hvor pikken slet ikke kunne komme op at stå. Tænk sig, hvis man først skulle betale , når de havde udført deres job, så døde hun ganske enkelt af sult. og det er trods alt en slat penge mange skal betale. Igen dyre lærepenge....

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Torsdag d. 21-6-18 omkring kl 2215. Skt. Jørgensgade 33 C, 5000 Odense C.

Tilbage Alle anmeldelser

N: 2



Liz

Seneste af 2 anmeldelser: Mere end perfekt til en nybegynder

Se profil

Seneste profiler


 

Nud-dispo

Er i: Boulogne Billancourt, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Salzburg, Østrig


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Schweiz


 

Ts Tassia Santos

Er i: Tallinn, Estland
Seneste af 1 anmeldelser: Best TS ever