Kneppede mig med hendes kæmpe pik

Anmeldelse af: Shemalez Gold
Lagt på: 1514374702000
Kan læses på følgende sprog:

Carla Tavares

Jeg mødte Carla Tavares to gange på 1 uge. Grunden til, at jeg gik tilbage efter et par dage, er fordi hun første gang var udmattet, og hendes pik ikke stod op som den plejede. Jeg lavede masser af sut og rimming, men det havde ingen stor effekt, hendes pik forblev nede. Hun fortalte mig, at hun har haft flere kunder i løbet af denne dag, og hun havde også allerede leveret 2 cumshots. hun tog en viagra-lignende blå pille, men det havde slet ingen effekt. Jeg betalte for 1 time, men hun tilbagebetalte 30% af pengene på grund af hendes fiasko. Derefter gik jeg efter nogle dage tilbage til hende, og hun gjorde et bedre indtryk, selv om jeg tror, ​​at hun har nogle generelle erektions problemer eller masser af kunder. Den store pik blev næsten fuldstændig oprejst, men det virker som om hun har nogle problemer med at holde den oprejst. hun lavede 69 med mig, og så bad jeg hende om at kneppe mig. Hun har en enorm pik, når den er fuld oprejst, men den varede ikke ved. hun kneppede mig, men stoppede, onanerede lidt, derefter kneppede hun igen, spillede den af osv osv. Jeg kom under hendes knepperi fordi når hendes pik er oprejst er følelsen mere end perfekt. måske har hun brug for ferie eller noget. Jeg gik hjem med blandede følelser, selvom jeg var tilfredsstillet af en bestemt grund.

Blev forventningerne indfriet?

Ikke helt rigtig, jeg forventer altid meget, når jeg møder en shemale fra Brasilien, måske er det min skyld, fordi høje forventninger ikke er rigtig gode at have. Jeg vil sige, at carla levede op til 50% af mine forventninger.

Fik du noget der ikke står på listen?

Nej, det er en meget traditionel menu, hun har. afsutning og så kneppen.

Fik du nej til noget?

Nej, men jeg spurgte ikke efter noget specifikt, det eneste jeg virkelig ville se og føle var hendes enorme pik på fuld erektion. Jeg så det okay, men i korte øjeblikke, op og ned op en ned

Kommentar til antallet af stjerner

Gennemsnitlig, fordi hvis hun ikke havde denne monstercock, ville det sandsynligvis være en katastrofe, fordi jeg kan lide store pikke og det er hendes eneste positive. Men hvis du spørger mig om hendes præstationer ville jeg sige meget negativt. hendes pik kommer hende til undsætning her.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Gent, August 2017

Tilbage Alle anmeldelser

N: 1



Carla Tavares

Er i: Genk, Belgien
Seneste af 1 anmeldelser: Kneppede mig med hendes kæmpe pik

Se profil

Seneste profiler


 

Nud-dispo

Er i: Boulogne Billancourt, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Salzburg, Østrig


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Schweiz


 

Ts Tassia Santos

Er i: Tallinn, Estland
Seneste af 1 anmeldelser: Best TS ever