Jeg har aldrig før oplevet noget så godt

Anmeldelse af: Hellensbitch
Lagt på: 1498596551000
Kan læses på følgende sprog:

Hellen

Jeg var så heldig i dag endelig at møde Hellen. Jeg har snakket med hende i et stykke tid og er blevet mere og mere begejstret. Jeg fortalte hende, at jeg ønskede at blive domineret hårdt. Det tændte hende og hun skrev tilbage til mig. Hun ville gøre mig til hendes bitch. Dette gjorde mig nysgerrig på hvad hun ville gøre ved mig, men hun ville have det til at være en overraskelse :) Jeg hentede hende op næste dag, og hun var meget smuk. Hun var klædt meget elegant og diskret, men du kunne stadig se de fine kurver på hendes krop. Under køreturen hjem til mig, sagde hun at hun ville kneppe mig virkelig hårdt. Det tændte mig meget, og hun blev også tændt ved at jeg blev tændt. Hun tog sine solbriller af, så mig dybt i mine øjne og fortalte mig, at hun ville komme i min hals. Vi blev begge super liderlige, før vi kom til mit hjem. Hun gik på toilettet for at skifte tøj og efter et stykke tid kom hun ud med en sexet sort kjole på og sorte høje hæle. Hun var meget sexet at se på, da hun kommer imod mig og ville have mig til at sutte sin pik med det samme. Hun skubbede mit hoved ned på hendes pik og jeg fik den meget dybt. Efter et stykke tid kunne jeg ikke tage det længere, vi gik til soveværelset, og jeg suttede hende lidt mere. Jeg kunne høre, at hun var liderlig, og det tog ikke lang tid før hun ønskede at kneppe mig. Jeg var på ryggen med mine ben trukket tilbage og hun begyndte at kneppe mig meget hårdt. Jeg har aldrig prøvet at blive kneppet så hårdt før, og det var så frækt. Hun var så smuk mens hun pulede min røv og talte frækt til mig. Hendes øjne var glødende og hun begyndte at kysse mig. Jeg underkastede mig strals hendes lyster og begyndte at fungere som hendes sexlegetøj, herefter skiftede vi mellem nogle forskellige stillinger og mig der suttede hende ind imellem. Men på dette tidspunkt blander jeg det hele sammen, jeg kan ikke holde styr på hvad der sker. Det var så frækt og spændende. Efter dirtytalk, slapping og trækken i mit hår, var jeg igen tilbage på ryggen og bliver kneppet virkelig hårdt igen. Jeg blev røvpulet så hårdt, at jeg troede jeg ville tisse på mig selv og blev forlegen, men det var min første prostata orgasme. Det var den bedste følelse nogensinde, og det blev endnu bedre, da hun trak sig ud og gav mig sin ladning som lovet. Det smagte så godt og sødt, og jeg følte mig så godt tilfredsstillet, og helt våd fra min egen sperm, min røv brændte og hendes smag i min mund. Jeg har aldrig følt mig så godt tilpas efter en orgasme, og da jeg spurgte Hellen bagefter, mens vi lå og småsnakkede, om jeg var en god bitch for hende, smilede hun og sagde "ja, du kom endda som en lille beskidt tøs"

Blev forventningerne indfriet?

Hellen var bedre end mine forventninger. Hun er super flot med en dejlig personlighed. Jeg følte, at jeg var som hendes ven med det samme. Det var super frækt, den måde hun skiftede mellem diskret og elegant til sexet, dominerende og liderlig. Hendes krop er perfekt, og hun ser lige igennem dig med sine sexede øjne.

Fik du noget der ikke står på listen?

Hun elsker at dominere og det føles ikke som en menu overhovedet. Jeg bad ikke om noget, og hun vidste bare, hvad jeg ønskede og hvad hun ønskede at levere.

Fik du nej til noget?

Jeg spurgte ikke. Der er ingen grund til at spørge, Hellen ved hvad du har brug for

Kommentar til antallet af stjerner

Jeg ville ønske at jeg kunne give flere stjerner.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Oslo juni 2017

Tilbage Flere reviews af Hellen (+15) Alle anmeldelser

N: 1



Hellen

Er i: Paris, Frankrig
Seneste af 33 anmeldelser: A must!

Se profil

Seneste profiler


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: København, Danmark


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland