Skal besøges igen.

Review by: Simon
Published: 1493370375000
La reseña es disponible en estos idiomas:

Jessica Ferrari

Absolut fantastisk.

Havde SMSet med hende i et par dage omkring et besøg. Hun svarede på alt hvad jeg spurgte ind til, og da jeg spurgte ind til et billede af hendes pik, kom der skam også det.. Var jo rart nok at vide, hvad der skulle arbejdes med.

Jeg bookede en time hos hende - billigt syntes jeg.. Jeg blev lukket ind, og vi fik afregnet.. Jeg var spændt på om hun levede op til mine forventninger.

Vi kyssede dybt og liderlig med hinanden, og tak skæbnen hun kunne sutte.. Fik pillet trusserne af hende, og ja nu var det jo lidt spændende om det tilsendt billede samt billeder på profilen passede til værktøjet.. Det gjorde det så absolut.. Dejlig stor glat pik, som kun ventede på at blive brugt. De 22 cm er ikke helt ved siden af. Stor, dejlig og fyldig.

Fik hende ned på sengen og tog hendes pik i munden, suttede og suttede, og langsom længere og længere ned i halsen, til sidst helt i bund. Dejligt med en trans, med en ordentlig pik.
Vi byttede plads og nu var det min tur til at blive suttet. Har selv en ok stor pik, Ca 21 cm, og den gled super dejligt ned i halsen på hende.. Sutte pik det kan hun, og hun er også meget god til det. Hun stoppede lige som jeg var ved at komme, bad mig vende mig om, og stå med røven i vejret. Nu tænkte jeg at det var pik tid, men nej, hun begyndte at slikke min røv, slikkede min røv lige så godt som hun ordnede min pik.. Ved ikke hvor længe det har stået på, men det stod på i noget tid, stak tungen længere og længere ind i min røv, samtidig med at hun maserede min meget stive pik.. Hun rejste sig op tog gummi på og førte langsomt pikke ind i mig, stille og roligt til jeg var helt åbent og klar, og så tog fanden ved hende, jeg fik pik, jeg fik meget pik, og hun blev ved.. Hun kneppede mig hårdt og længe i min røv.. Hun stoppede, bad mig vende mig om, også fik jeg ellers suttet pik igen, hun suttede til jeg igen var ved at komme og stoppede så.. Nu skulle jeg sutte pik, jeg suttede så godt som jeg nu kunne, og havde da en fornemmelse af at hun var ved at komme, da hun pludseligt trak pikken til sig.. Hun satte nyt gummi på også fik jeg ellers benene op omkring ørene.. Hun borede pikken op i mig og kneppede mig for fuld hammer fra start af.. Hold Kæft det var dejligt.. Tror jeg fik mig en anal orgasme, følte det væltede ud alle steder og havde så absolut ikke styr på noget som helst. Hun trak pikke ud endnu engang, og kom nu op og begyndte at spille pik i ansigtet på mig, var godt klar over hvad et betød, så jeg åbnede munden og var klar til at tage imod.. Elsker sperm i munden, så hun kunne bare komme.. Da jeg åbnede munden lod hun straks pikke glide ned i halsen på mig og begyndte så at mundbolle mig, helt ud så det kun var hovdet der var i munden, også ellers helt i bund med den.. Der gik ikke lang tid før hun kom, og jeg fornemmede at hun ville trække sig ud, så jeg greb hårdt fat om ballerne på hende og pressede selv hendes pik ned i halsen på mig... Hun kom med en ordentlig portion sperm i halsen på mig, og jeg slugte hver en dråbe, suttede og sugende hendes pik ren for sæd.. Nu var det min tur til at komme, hun gik ned på mig og begyndte at sutte mig igen.. Hun gik dybt fra første sug og blev ved med det til jeg kom.. Hun nåede lige akkurat at flytte hovdet inden jeg tømte min pik for sperm..det væltede ud af pikken på mig i kaskader af sperm.. Det var over det hele.

Vi fik os tøret rene for sæd osv, jeg tog tøj på, kyssede farvel og gik så glad og godt tilpas ud af døren..

Sad i bilen 5 kvarter efter jeg var parkeret, så I ikke noget at komme efter der....

Kørte derfra med en dejlig øm følelse i røven, og en dejlig smag af sæd i halsen..

Glad og godt tilpas kørte jeg derfra.

10-15 min efter jeg var kørt, modtog jeg en sms fra hende hvor i der stod : mange tusind tak for et godt knald, måske vi kan gører det om igen en dag..

Ja tak, det tror jeg nok da

Did she live up to your expectations?

Så absolut,

Did you get anything not on the menu?

Nej

Did she deny you anything on her menu?

Nej

Comment to the rating

Den bedste trans jeg til dato har prøvet, og der har da været et par stykker efterhånden.. Havde på intet tidspunkt snakket sorte kys, de kom bare..

Time and place of the experience

Ikastvej i Sunds, 27/4-17

Atrás Más resñas de Jessica Ferrari (+2) Todas reseñas

N: 2Jessica Ferrari*)

Está en: Antwerpen, Bélgica
Última de 3 reseñas: Skal besøges igen.

Ver perfil
*) Jessica Ferrari es también conocido como: Valentina, Rita y Emilie

Últimos perfiles


 

KADI ADRIDE

Está en: Amsterdam, Países Bajos


 

Kenia

Está en: Helsinki, Finlandia


 

SEXY-SEXY

Está en: Helsinki, Finlandia


 

TRANS-SEXY

Está en: Zürich, Suiza


 

Rebecca

Está en: Copenhague , Dinamarca


 

Viviane Castro

Está en: Vejle, Dinamarca 

Any selo

Está en: Ivry-sur-seine, Francia


 

DIXIE

Está en: Randers, Dinamarca


 

Anastasia Lee Doll

Está en: Copenhague , Dinamarca


 

Barbie Trans

Está en: Copenhague , Dinamarca


 

Sophie888

Está en: Stockholm, Suecia


 

DanielaN

Está en: Swieqi, Malta


 

Stephanie

Está en: Sentrum, Oslo, Noruega


 

naomyxxl

Está en: Oslo, Noruega