Hyggelig oplevelse med en super gennemført og feminin pige.

Anmeldelse af: Islændingen.
Lagt på: 1490734614000
Kan læses på følgende sprog:

Yasmin

Jeg har længe kigget på denne dejlige dames profil, og i dag tog jeg mig sammen og ringede til hende. Efter lidt snak frem og tilbage, endte vi med at hun ville komme hjem til mig for en hyggestund. Jeg har prøvet en del efterhånden, men dette her er blandt mine absolut bedste oplevelser!

Da hun kom ind af døren, wauw for en smuk pige - billederne er helt rigtigt af hende (desværre ikke altid en selvfølgelighed), men hun er langt dejligere i virkeligheden. Hun dufter godt og så har hun den mest kvindelige stemme jeg har oplevet endnu. Vi fik os et glas kølig danskvand (med citrus) mens vi hyggesnakkede lidt om alt mellem himmel og jord. Det var rigtigt dejligt, da jeg faktisk var blevet helt nervøs. Heldigvis er hun så nede på jorden og rar, så nervøsitet blev aflyst af hyggelig stemning inden vi fik ordnet det finansielle.

Blev forventningerne indfriet?

Helt til fulde. Vi aftalte en omgang fransk og det var en super lækker oplevelse. Hun er virkeligt dygtig med både munden og hænderne, så virkeligt fremragende. Nogle gange kan man godt opleve, at det er 5 min med fransk og så resten med hånden, men her var der godt med variation mellem mund og hænderne, og kunne ikke tælle de mange forskellige metoder og måder hun suttede mig på, det her er virkeligt en pro.

Fik du noget der ikke står på listen?

Vi talte aldrig rigtigt om lister. Jeg ringede op, vi snakkede lidt om hvad jeg kunne tænke mig, hvad hun havde i tankerne, og nåede til enighed om både ydelse, varighed og pris, man kan mærke hun gør det her af lyst.

Fik du nej til noget?

Lidt samme svar som ovenstående.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

D.28/03 2017 Aarhus.

Tilbage Alle anmeldelser

N: 2



Seneste profiler


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark



 


 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: København, Danmark


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland