Britney, gensidig oral

Anmeldelse af: Hotshot
Lagt på: 1705928645000
To be read in these languages:

Brithany

Mit første besøg hos en Shemale, blev Britany.

Jeg havde længe gået med en lyst til at prøve en Shemale, og ville kun prøve gensidige pik sutning, og det skulle være en pæn veludrustet Shemale og valgt faldt på Britany, da jeg havde læst hendes anmeldelser, og samtidig skulle hun kunne levere en god portion sperm.

Fik aftalen i stand, og hun var helt med på mine ønsker, og bekræftede at hun kunne sprøjte en god portion sperm, og jeg informerede hende også, jeg var kendt for en god sperm mængde, og det svarede hun bare med en smily på SMS, og skrev, hun var klar og sagtens kunne modtage det.

Vel ankommet og nervøs til adressen, blev jeg lukket ind, og hun så virkelig godt ud, må jeg sige, og stod i hofteholder og strømper og intet andet, hendes pik hang i mellems hendes ben og kunne se, den godt kunne blive stor, var min udmidelbart viudering. Fik afregnet, og og et hurtigt bad.

Ind på sengen, hvor hun lagde sig ind til mig og klemte forsigtigt på min pik, mens hun stille og roligt masserede den, hun smilte, og spurgte om jeg avr kalr til hun begyndte at sutte, og det var jeg. Hun formåde hurtigt at få min pik gjort stor og kunne mærke at hun skulle stoppe, ellers ville jeg sprøjte alt for hurtigt, hendes evner i den retning er til top karaktere, munden stille og roligt op og ned over pik hovedet, med lange strøg på skaftet, og god øjen kontakt og lyd, og hun sagde hun glæde sig til at få mit sperm, næsten mere end jeg kunne klare😊 aftalen var at jeg/vi skulle skiftesvis sutter hinanden op til lige før vi sprøjter og så stoppe op gentagende gange.

Nu var det min tur, bad hende stå op og jeg sad på sengen, med den ene hånd trak jeg hendes forhud tilbage og førte jeg hendes pik i min mund mens jeg maserede hendes nosser med den anden hånd, må sige hun reagederede hurtigt med at bliv stor og stiv, stødte lidt imod mig mens jeg prøvede at sutte så godt jeg kunne (var jo min første pik😊) efter en 5 min tids, kunne jeg mærke hendes pik voksede yderligere, specielt hendes pik hoved blev stor i min mund, og det tegn kender jeg godt selv😊, hun trak sig tilbage og sagde hun var lige ved at sprøjte. Sådan forsatte vi i cirka en halv time, skiftesvis. Nu var det tid, og jeg lå på ryggen og hun gav den gas, tog mig dybt og blidt (ligesom jeg ville have det) og små haps på pikhovedet mens hun spillede løs på skaftet, og sagde til til hende at jeg kom tættere på, hun sagde ”I want your cum, giv it to me) mere end jeg kunne klare, første sperm sprøjt går af i munden på hende, mens hun havde min pik dybt i munden, og må have ramt hendes drøbel, for hun skulle hoste og tager min pik ud og alt imens næste sperm sprøjt går af lige i hendes næsebor, men hun forsætter med at spille og jeg forsættter med at sprøjte hende i ansigtet som hun ikke når at flytte, og hun tager min pik i munden igen og jeg sprøjter lidt mere, og hun forsætter med at sutte indtil jeg er helt tømt. Hun tog min pik ud af munden, og smilte og sagde, My god, that was a lot of cum… vi begyndte begge at grine, og hun sagde, now its your turn. Var lidt spændt, fordi det var første gang jeg skulle prøve det. Hun stod op og jeg sad på kanten, og første sin pik til min mund, jeg begyndte at sutte langsomt, og så dybt jeg kunne tage den, og efter ca 5 til 10 min, kunnej både se og mærke på hende at hun kom tættere på udløsning, jeg suttede det bedste jeg kunne, og lange strøg på skaftet og en hånd på hendes nosser, som begybdte at spænde op. Hendes vejrtrækning blev dyb og hurtogere og pludselig spænder hun og og nærmest skriger ud i lokalet, Oh my god, I am cumming, keep going, og hun pumpede nu 3 hurtige sprøjt ind i min mund, jeg slugte nu mit første sperm😊 jeg holdt hendes pik i munden og hun skød underlivet i mod mig, jeg pumpede hendes pik med min hånd., og der kom et par små sprøjt mere. Hun trak sig og smed sig på sengen, og sagde det havde været vildt fedt og rooste mig for at det var min første gang. Jeg kommer helt sikkert igen, og næste gang, skal hun op og ride på min pik, det skal også prøves.

Det var faktisk ikke så slemt at sutte en pik som jeg havde forstillet mig, ej heller hendes sperm smagte dårligt, nu er det prøvet og jeg prøve igen, helt sikkert.

Klar anbefaling fra mig, specielt til første gangs besøgende.

Blev forventningerne indfriet?

Ja, bestemt

Fik du noget der ikke står på listen?

Nej, havde kun bestilt gensidig piksut

Fik du nej til noget?

Nej

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Januar 2024

Back More reviews of Brithany (+25) All reviews

N: 1



Brithany

Latest of 22 reviews:

See profile

Latest profiles


 

La'riya Dior

Is in: Copenhagen, Denmark




 

Hot 9 inch dick

Is in: Helsinki, Finland



 

Divilia

Is in: Salzburg, Austria


 





 


 

TRANS-SEXY

Is in: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Is in: Zürich, Switzerland


 

Ts Tassia Santos

Is in: Tartu, Estonia
Latest of 1 reviews: Best TS ever


 

Andreana leane

Is in: Vienna, Austria