Gennemkneppet og lykkelig

Anmeldelse af: Liderkarl
Lagt på: 1687647951000
To be read in these languages:

Angelina

Det var fantastisk!

Angelina, eller Angel som hun kaldte sig selv, tog imod mig med åbne arme. Hun var god at snakke med, og god til at få styr på mine nerver.

Vi begyndte at kysse imens vi begge tog fat om hinandens stive pikke. Hun tog tøjet af både mig og hende selv, og jeg røg hurtigt ned til hendes dejlige pik, som jeg tog i munden og suttede i 10-15 min.
Hun tog mit hovede op igen, og vi kyssede videre, hvorefter hun bad mig ligge mig på sengen. Det gjorde jeg selvfølgelig, hvorefter hun satte en pikring på min pik og første en dildo op i mig.

Mens dildoen viberedere, tog hun min pik i munden og suttede den godt og grundigt. Hun tog mine ben op, og jeg holdte mine ben, mens hun suttede videre. Hun bevægede sig langsomt ned til mit hul, tog dildoen (vibratoeren) ud, og begyndte at slikke min røv. Det var fantastisk!

Mens hendes tunge fløj ind og ud af min røv, spillede hun den af på mig, og jeg var allerede ved at komme. Hun spurgte om jeg var klar, og jeg sagde ja. Hun holdte mine ben oppe, og første hendes dejlige pik langsomt ind i mig. Det er længe siden jeg har haft noget oppe i mig, og det respekterede hun.

Hun første sin stive pik op i mig, og trak langsomt dybere og dybere ind. Nu startede festen! Hun kneppede mig i et roligt tempo, hvorefter hun skruede mere og mere op. Det var så frækt!!

Min røv var klar og udvidet, og nu kneppede hun mig hårdt. Hold nu kæft det var godt! Hun fortsatte i noget tid, og bad mig efterfølgende om at vende mig om, så hun kunne kneppe mig i doggy. Hun fortsatte med at kneppe mig og var lige ved at komme, så hun holdte en pause. Jeg var så liderlig, så jeg bad hende om at fortsætte, og hun kom oppe i mig!

Man kunne virkelig føle hendes passion og nydelse.

Hun tog kondomet af, og jeg lagde mig på maven på sengen og lå med åben mund. Hun kneppede min mund indtil hun kom igen, og jeg fik alle hendes safter i munden, som hun tvang mig til at sluge. Gud, det var frækt.

Da hun var kommet to gange indenfor 10 minutter, smed hun mig tilbage på sengen og begyndte at sutte min pik, som jeg aldrig her fået suttet pik før.

Jeg prøvede at kneppe hende, men jeg kunne Ikke få min pik til at blive ordentlig stiv (jeg var lidt nervøs), hvilket hun var så cool omkring. Så hun suttede mig indtil jeg kom, og hun slugte hver en dråbe.

Angelina er en oplevelse, og hendes store dejlige krop er helt fantastisk! Hvis du søger en slank trans, så er det ikke her, men hvis du søger dejlige former og en kvinde der ved hvad hun vil, så er hun den rette for dig.

Jeg lå på sengen helt udmattet, og hun smilte og grinede sammen med mig. Hun er virkelig nem at snakke med, og hun tilbød mig et bad bagefter, hvorefter jeg tog mit tøj på, og tog hjem. Helt gennemkneppet.

Blev forventningerne indfriet?

200%

Fik du noget der ikke står på listen?

Jeg havde ikke kigget på listen, men vi lavede alt hvad jeg havde lyst til.

Fik du nej til noget?

Vi lavede alt jeg havde lydt til

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

24/06/23

Back More reviews of Angelina (+26) All reviews

N: 1



Angelina*)

Is in: Sydhavnen, Denmark
Latest of 22 reviews:

See profile
*) Angelina is also known as: Andrea and Angeline

Latest profiles


 

La'riya Dior

Is in: Copenhagen, Denmark




 

Hot 9 inch dick

Is in: Helsinki, Finland



 

Divilia

Is in: Salzburg, Austria


 





 


 

TRANS-SEXY

Is in: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Is in: Zürich, Switzerland


 

Ts Tassia Santos

Is in: Tartu, Estonia
Latest of 1 reviews: Best TS ever


 

Andreana leane

Is in: Vienna, Austria