Skønne og vidunderlige Maya

Anmeldelse af: Simon_Spise
Lagt på: 1628269853000
Kan læses på følgende sprog:

Maya Spain

Jeg tog kontakt til Maya, of fik nemt og hurtig lavede en aftale om at møde hende, jeg havde booket 30 minutter. Da jeg kom frem til adressen, gjorde hun det nemt af finde, ved at sende mig billede af hvilken navn jeg skulle ringe på hos, og hvordan døren så ud osv.

Jeg blev lukket ind, og der stod hun smuk og smilende og tog imod mig. Maya tilbyd mig forskellige drikkevare og mulighed for at tage et bad inden vi gik i gang, hvilket jeg tog imod.

Maya startede med kys og kram eller kæresteoplevelse kan man sige mens vi ligger ved siden af hinanden, lidt efter løfter jeg så op i hendes kjole og ser den store slappe pik, som jeg langsomt begynder at sutte på. Mens jeg sutter på den, vokser den sig større og større i min mund til jeg ikke kan have den fulde størrelse i munden længere, og må tage så meget af den jeg kan. Maya ligger og nyder det, hun ser henholdsvis på mig eller har hoved lænet tilbage med lukkede øjne og stønner svagt.

På et tidspunkt beder jeg hende om at tage fat om mit hoved og kneppe min mund hård, hvilket hun gør. Hun tager fat og begynder stille og roligt at sætte tempoet op og presser mit ansigt mere og mere ned mod roden af hendes enorme pik. Herfra skifter det lidt frem og tilbage, om hun knepper min mund eller jeg sutter hende blid. På et tidspunkt sætter hun sig også på mit ansigt, hvor jeg slikker hendes store dejlige røv. Til sidst kommer vi begge på skift.

Blev forventningerne indfriet?

Ja Maya lever meget op til mine forventninger, hun var sød og venlig. Hun taler godt engelsk og er gennemført professionel.

Fik du noget der ikke står på listen?

Nej

Fik du nej til noget?

Nej

Kommentar til antallet af stjerner

Jeg havde kun ønsket at have oral sex, da jeg ikke har prøvet anal sex før. Og jeg ønskede ikke og bruge de 30 minutter jeg havde på at prøve det for første gang. Hvilket Maya intet havde imod.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

August- 2021 Østerport

Tilbage Flere reviews af Maya Spain (+9) Alle anmeldelser

N: 1



Maya Spain

Er i: Zürich, Schweiz
Seneste af 21 anmeldelser: Incredible

Se profil

Seneste profiler


 

celine

Er i: Berlin, Tyskland


 


 

lushtrans

Er i: Chur, Schweiz


 

Lariy'a dior

Er i: Leipzig, Tyskland


 

Lariya Dior

Er i: København, Danmark


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: München, Tyskland



 


 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: Helsingborg, Sverige