Vi suttede skiftevis pik og drak Prosecco

Anmeldelse af: Kvartalskunden
Lagt på: 1610990915000
Kan læses på følgende sprog:

OLYMPIA MK

Det var en af dagene op til juleaften 2020. Jeg skrev til Olympia over WhatsApp sidst på eftermiddagen og spurgte om hun var frisk på at mødes ved 22-tiden. SKØNT! Jeg fik svar med det samme - og hun var frisk. Jeg fik en cirka-adresse og besked på at konfirmere aftalen en halv time før.

Som sagt, så gjort. 30 minutter efter at have konfirmeret aftalen og fået adressen, stod jeg jeg nu foran døren i et nydeligt lejlighedskvarter. Jeg havde lidt svært ved at regne ud, hvilken knap på dørtelefonen, der var den rigtige, så WhatsApp’ede igen og hun åbnede døren. Op ad trappen det gik til en dør, der stop på klem. Nu skulle det vise sig om billederne stemte overens med virkeligheden…

Ind af døren - smide skoene og hilse på. YES! Det var hende den lækre fra annoncen. Jeg blev vist ind på et ganske almindeligt værelse med en dejlig stor seng. Jeg betalte straks det aftalte beløb - så var det ordnet. Og så havde jeg en kold flaske Prosecco med, hvorfor hun straks vimsede ud efter to champagneglas.

Vi sad i sengen og skålede. Hun er ung som forventet og har en lækker krop. Hun ser godt ud, frækt ansigt - og sød. Hun hev lidt op i nederdelen mens hun skyllede en slurk ned og inden længe lå vi og suttede hinanden. Vi suttede skiftevis pik og drak Prosecco til der næsten ikke var mere tilbage i flasken og jeg havde en dejlig buzz på - og hun en stor stiv pik… jeg havde bedt om, at hun både skulle være passiv - og aktiv. Og nu vidste jeg, hvad der ventede mig.

Hun fik mig op af sengen og hen og stå foran spejlet, fik listet pikhovedet op i mig bagfra og begyndte forsigtigt at kneppe. Det var lige omkring min grænse men ikke over, så jeg lod hende styre. Efter lidt tid tog hun mig om låret og guidede mit ben op på det lille bord, så hun rigtig kunne komme til, hvorefter hun gennempulede mig.

Nu skulle rollerne byttes om, jeg ville kneppe hende. På vej over til sengen fik jeg i min iver smadret det champagneglas jeg skødesløst havde efterladt på gulvet. Pis, glas ud over det hele... men hun grinte bare og vi fortsatte op i sengen. Jeg slikkede hendes numsehul og prøvede at kneppe det med tungen. Hun er stram og velplejet, dufter af kvinde - og hvis ikke min pik var helt stiv før, så var den det nu! Hun rullede et kondom på mig med munden og lagde sig så på ryggen med de lange ben og høje hæle i vejret. Jeg trængte ind og begyndte at bolle hende dybere og dybere. Sådan kneppede jeg frække Olympia til jeg ikke kunne holde længere - lige inden den gik på mig, spurgte jeg hvor jeg måtte komme. Hun sagde “i ansigtet” lige tids nok til at jeg jeg kunne nå at flå kondomet af og efterkomme hendes ønske.

Vi lå og snakkede bagefter. Ingen travlhed, bare god stemning. Olympia er pissesød, lækker og absolut et besøg værd.

Blev forventningerne indfriet?

Ja, for fanden. Se at komme afsted med jer mens hun stadig er her!

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Nørrebro, december 2020

Tilbage Flere reviews af OLYMPIA MK (+18) Alle anmeldelser

N: 1



OLYMPIA MK*)

Seneste af 21 anmeldelser: a rough encounter making me want more...

Se profil
*) OLYMPIA MK er også kendt som: Olimpia

Seneste profiler


 


 

lushtrans

Er i: Chur, Schweiz


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: München, Tyskland



 


 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: København, Danmark