Bianca Gold - verdensklasse i Aalborg

Anmeldelse af: Tyk pik
Lagt på: 1597086651000
Kan læses på følgende sprog:

Ellen

Superoplevelse hos Bianca Gold i dag.

Har for efterhånden mange år siden haft fornøjelsen af shemales, dog uden det er lykkedes dem at kneppe mig i røven, et stort ønske, hvorfor det måske ikke vat det smarteste at besøge Bianca der som det kan ses af hendes billeder er temmelig godt udstyret.

Da jeg ankommer kl. 17.20 bliver jeg modtaget af Bianca i døren, iført sort lingeri og trusser der skjuler hendes pik, på det noget tidspunkt noget spændt på om billederne taler sandt. Hun er på ingen måder fake, lige så dejlig og feminin som på hendes mange billeder.

Hun er enormt udadvendt, smilende og enormt flirtende, spørger bl.a. om jeg er kommet for at få en stor sort pik at mærke :)

Hun sætter mig ved sengegærdet, for pludselig at begynde at kysse mig. Første gang jeg kysser en mand eller en shemale, så lidt grænseoverskridende, men kyssene er sgu gode hvilket kan mærkes i mine bukser.

Hun begynder nu at tease mig yderligere ved en let kælen, en kælen der ikke går upåvirket hen, hvilket Bianca hurtigt fornemmer. Trækker nu underbukserne ned og begynder at sutte på min pik, superfrækt, og tydeligt hun har en vis erfaring i det.

Efter at have suttet min pik et stykke tid stiller hun sig op i sengen med spørgsmålet "do you want to suck a big black cock", hvilket hun ikke skal spørge om 2 gange. Hold nu op den er stor, men så frækt, også selv om jeg til tider må give op og kvækker lidt. Hun beder mig herefter ligge mig ned på sengen så vi samtidigt kan nyde hinandens pikke, så frækt :)

Nu kommer så det jeg har frygtet, "I want to fuck you now" lyder det pludseligt. Jeg bliver lagt ned på ryggen med hævede ben, hvorefter hun langsomt med sin pik begynder at udvide mig. Var her lige ved at fortryde det, men efter et par minutter har hun fået udvidet mig så meget at det nu føles dejligt, hvilket hun hurtigt fornemmer og blot støder endnu hårdere til.

"Move your ass" lyder det, og det er tydeligt at hun i fulde drag nyder at jeg bevæger mig frem og tilbage på hendes store stive pik. Får besked på at holde en pause da hun er ved at komme, hvilket kun ophidser mig yderligere.

Tydeligt at hun nyder at kneppe en nybegynder som mig, og pludselig trækker hun sig ud for at lægge sig på ryggen med besked om at jeg skal ride hende. Ikke særligt maskulint at sidde der som en tøs og ride på hende, men hold nu op hvor frækt på denne måde at være hendes lille bitch. Havde bedt hende om at være lidt dominerende.

Nu skal jeg kneppe dig hårdt bagfra lyder det, hvorefter hun placerer mig på knæ på kanten af sengen og selv stiller sig bagved. Mærker nu pludselig hendes store pik helt i bund i min røv igen og igen, hvilket jeg ikke havde troet muligt, men så dejligt, det kan kun anbefales. Det er ikke sidste gang.

Ved ikke præcist hvor længe, efter efter at være blevet røvpulet godt og grundigt igennem længere tid, fornemmer jeg på Biancas åndedræt at hun nyder det. Giv mig din telefon og læg dig ned på ryggen lyder det pludseligt, hvorefter hun fra alle mulige vinkler tager billeder og video af mig mens jeg slikker og sutter hendes store pik, indtil hun sprøjter sin store ladning i min mund og udover mit ansigt. Frækt og et dejligt minde at have billeder/video af.

Ikke normalt at man efter at have sprøjtet fortsat kan holde sin stiv pik, men det kan Bianca. "I want to fuck your ass again" lyder det, og hun smider mig nu på ryggen, hvorefter hun tager billeder og video af hendes store sorte pik som kører ind og ud af min røv, mens hun samtidigt leger med min pik.

Så frækt, det jeg ikke troede var muligt, føles nu himmelsk, og min pik eksploderede nu i en kæmpe ladning ud over min mave. En af de bedste orgasmer jeg nogensinde har fået.

Ikke uden grund at Bianca har fået så mange gode anmeldelser. Hun er i Aalborg 10 dage og hvis jeg på nogen måde kan finde tid skal jeg nå et besøg mere inden hun igen smutter til CPH, men ellers må jeg snuppe hende her da jeg tit er på business der.

Blev forventningerne indfriet?

Så absolut. Jeg har haft meget forskellige oplevelser med at blive røvpulet, og dette er trods hendes kæmpepik den bedste ever. Hun er enormt nærværende og man føler sig godt tilpas i hendes selskab.

Fik du noget der ikke står på listen?

Vi talte aldrig om nogen liste, gjorde bare det der føltes naturligt så det ved jeg ikke.

Fik du nej til noget?

Samme svar som ovenstående.

Kommentar til antallet af stjerner

Hun fortjener til fulde mine 5 stjerner, havde jeg mulighed for at give 10 havde hun også fået det. Verdensklasse er hun.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Mandag den 10. august 2020 i Aalborg.

Tilbage Flere reviews af Ellen (+174) Alle anmeldelser

N: 1



Ellen*)

Seneste af 215 anmeldelser: Vild første gang!

Se profil
*) Ellen er også kendt som: Bianca Gold

Seneste profiler


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: København, Danmark


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland