Besøg nummer 12 og ikke det sidste

Anmeldelse af: Steen
Lagt på: 1580032116000
Kan læses på følgende sprog:

Ellen

Fredag - tiden nærmer sig endelig. Jeg har en aftale med skønheden kl. 17. Jeg er glad for kvinder og fisse men Ellen har åbnet mine øjne op for en hel ny verden - og tak for det!

Jeg får kæmpet mig op ad trappen. Øverst oppe står Ellen med døren på klem. Lidt frækt og forbudt. Mig på badeværelset og så ind til alt det frække i soveværelset.

Ellen står knivskarpt i højhælede sorte sko, selvsiddende sorte strømper og lyserøde trusser med matchende BH. Hold da kæft hun ser godt ud! Jeg går ned på knæ. Af med Ellens trusser. Jeg kærtegner hendes baller og så går jeg i gang med Ellens chokoladestang, der bliver suttet stor og stiv. Efter et stykke tid på gulvet, hvor Ellen har hjulpet mig lidt ved at køre mit hoved frem og tilbage - frække tøs - ender vi i sengen i en 69.

Efter cirka 15 minutter må jeg give fortabt og aflevere min ladning i Ellens frække mund og hals. Ellen sutter videre efter jeg er kommet, hun er er bare uartig. Ellen får tøret mig af. Jeg er fuldstændig tømt og tilfredsstillet. Jeg sutter Ellen lidt og hun får sat kondom på dyret og prøver så at tage mig bagfra. Det går ikke. Jeg er for stram. Det er længe siden jeg har fået pik så Ellen lægger sig på ryggen til min yndlingsstilling. Så får Steen besked på, at han skal have en ridetur. Godt med smørelse i røven og op på det store jern med front mod Ellen så vi kan kysse og jeg kan tage på hendes frække patter. Mens jeg rider det bedste jeg har lært i 10-15 minutter så kommer skønheden i en fed udløsning i min røv.

Efter dette er vi godt brugte. Vi ligger lidt, kysser og krammer, dejligt. Ellen viser mig sine nye billeder på sin mobil, som skal på wikien.

Mig i tøjet, kys og kram - ses en anden dag!

Blev forventningerne indfriet?

Det gør de altid.

Fik du noget der ikke står på listen?

Ingen liste når vi er sammen.

Fik du nej til noget?

Altid kun ja.

Kommentar til antallet af stjerner

Det Ellen gør når man er sammen finder du ingen andre steder.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

23. januar 2020 kl. 17.00.

Tilbage Flere reviews af Ellen (+154) Alle anmeldelser

N: 1



Ellen*)

Seneste af 215 anmeldelser: Vild første gang!

Se profil
*) Ellen er også kendt som: Bianca Gold

Seneste profiler


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark



 


 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: Stockholm, Sverige


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland