Hun skulle finde sig noget andet at lave.

Anmeldelse af: Denliderlige
Lagt på: 1567511405000
Kan læses på følgende sprog:

Kyra

Har i lang tid nu kigget på Denne profil, der var et et eller andet spændende over denne profil, som der gjorde, at jeg blev liderlig ved tanken hende. Så igår havde jeg muligheden, og når man læser hendes profil, perfekt skrevet på engelsk og ja, hun lover gul og grønne skove. Men virkeligheden siger noget andet. Som sagt, skrev jeg til hende på engelsk, at jeg kun havde et vis beløb og at jeg ønskede en time og dette godtog hund. Så ind i en taxa og ud til hende. Da jeg endelig fandt stedet, skrev jeg til hende, at jeg var der. Hun åbnede døren og ind kom jeg.
Hun havde også skrevet, at hun havde poppers. Bare for at være sikker på vores aftale, ridsede jeg lige aftale op for hende og hvad jeg kunne tænke mig, ja så gik det galt;
Hun sagde 2000kr og vi havde aftalt 1700 og det eneste hun kunne sige var “ Money” og allerede her, burde jeg bare havet gået min vej. Jeg tog tøjet af og lagde mig på sengen, hun gjorde det samme. En 69 og og jeg slikkede det bedste jeg havde lært, hub slikkede også, men ellers hev hun bare i banditten. Efter et stk. tid vendte hun sig om og stoppede hun sin pik ned i halsen brutalt, nu var det bare som om, at det Helle skulle overståes. Ikke noget med at røre mig. Hun tog kondom på og så jog hun den bare, det gjorde sgu ondt og jeg spurgte efter poppers, men det kostede, vidste hun med fingrene, så det fik jeg ikke. Så lagde hun mig på r.yggen, stak sin pik op igen også brutalt og så rev hun i banditten igen, så ja, fik en udløsning, men det var slet ikke det vi havde aftalt.

Blev forventningerne indfriet?

Absolut ikke, hver gang man spurgte om noget , skulle hun have et oversættelse program frem på mobilen, hun er fra Bolivia . Kan absolut ikke anbefale hende, det hele skulle bare overståes hurtigst mulig. Var der lidt over en 30 min. Så mit råd er, bliv væk !

Fik du noget der ikke står på listen?

Fik ikke Ikke det vi havde aftalt.

Fik du nej til noget?

Hun havde ikke nogen liste, men de løfter hun havde lovet, overholdt hun ikke.

Kommentar til antallet af stjerner

Skulle være gået fra starten af, hun var elendig.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Odense d. 2.9 ca kl 2115

Tilbage Alle anmeldelser

N: 2



Kyra*)

Seneste af 1 anmeldelser: Hun skulle finde sig noget andet at lave.

Se profil
*) Kyra er også kendt som: Shakira

Seneste profiler


 

celine

Er i: Berlin, Tyskland


 


 

lushtrans

Er i: Chur, Schweiz


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: München, Tyskland



 


 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: København, Danmark