Känsla saknas helt tyvärr

Recension av: Dirk
Publicerad: 1566838497000
Är tillgänglig på dessa språk:

Avelyn Love

Bokade möte med Avelyn efter lite svårighet, trotts att hon enligt hennes hemsida skulle vara tillgänglig, dröjde svaret dagar.
Hennes tidigare reviews är av lite blandad karaktär men jag hoppades på ett bra möte ändå - tyvärr så är det så att hon numer inte möter mina förväntningar.

Utseende:
Det är flera år och kilon sedan bilderna togs, hon är något längre än angivet och jag gissar något äldre också. Kroppen är relativt bred och grov, liksom hennes organ som verkligen är grovt! Ett mer maskulint utseende jämfört med ladyboys från Thailand. Pluspoäng för silikonbröst och grov kuk.

Miljö:
Hon bor inneboende (som jag uppfattade det iaf), och tar emot i vardagsrummet som är inrett som ett sovrum. Lite stökigt och ofräscha lakan med spermafläckar från tidigare kunder.

Sex:
Avelyn tog emot lätttklädd i ett par trosor och BH, vi la oss på sängen och kysstes, hon kändes lite orakad och stubbig. Därefter åkte snabbt trosorna av och hon tryckte ner mitt huvud mot hennes kuk, och efter lite sugande blev den hård. Medans jag sög henne började hon försöka pulla min stjärt på ett rätt så burdust sätt och utan glid - känsla för vad som är skönt saknades helt.
Efter några minuters sugande ville hon penetrera mig, hon tog fram kondom satte på lite glid. Bad mig lägga mig på rygg och dra upp benen för så att hon kunde tränga in i mig.
Jag hade önskat att hon dels hade velat suga mig men framförallt värmt upp mig mer, det gjorde väldigt ont när hon alltför snabbt försökte tränga in i mig med för lite glid. Hon själv verkade inte förstå alls och tonen var otrevlig.
Efter ett par försök kunde jag rida in hennes grova kuk, och hon övergick då till att pumpa mig hårt tills jag bad henne komma för jag inte klarade mer. Jag fick runka av mig själv med hennes slappa kuk i mig.
Jag lämnade lite äcklad och tänker inte komma tillbaka.


Var dina förväntningar uppfyllda?

Nej, jag kan inte kalla sexet ens mediokert tyvärr och i kombination med dålig känsla.

Fick du något som inte på menyn?

Nope

Kommentera på antalet stjärnor

Första och sista gången som jag träffar henne.

Tid och plats för upplevelsen

Hos henne, Gnesta - 2019

Tillbaka Flera recensioner av Avelyn Love (+9) Alla recensioner

N: 1



Avelyn Love*)

Senaste av 14 recensioner: Better than her bad reviews suggest - try her!

Se profil
*) Avelyn Love är också känd som: Jennie och Misstie

Nyaste profiler


 

Nud-dispo

Är i: Boulogne Billancourt, Frankrike


 

La'riya Dior

Är i: Köpenhamn, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Är i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Är i: Stockholm, Sverige


 





 

SEXY-SEXY

Är i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Är i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Är i: Zürich, Schweiz


 

Ts Tassia Santos

Är i: Tallinn, Estland
Senaste av 1 recensioner: Best TS ever