Ufattelig fræk og ophidsende oplevelse

Anmeldelse af: FynboM59
Lagt på: 1555419812000
Kan læses på følgende sprog:

Salai

Efter lang betænkningstid, "skal, skal ikke", tog jeg mig endelig sammen og kontaktede Salai for at bestille tid. Jeg har aldrig før været sammen med en LadyTrans eller en M for dag sags skyld men tanker og fantasier har der været mange af. Og nu skulle det være.

Jeg fik aftalt tid og hvor det var hun var. Efter bad af sted til Salai og indrømmet kanon nervøs men så sandelig også spændt. Og mener virkelig spændt. Ringe på og døren går op og jeg blev inviteret ind. Waaaa, hun så godt ud og sikke en modtagelse. Jeg Blev vist ind i værelset som var super lækkert - varmt og rent. Vi stod tæt over for hinanden og hun begyndte at lege / nulre mine vorter. Et kys og et kys mere. Jeg mærkede hendes tunge i min mund. Jeg var solgt og tændt på stedet og følte mig så tilpas selv om det var første gang jeg kyssede en Ladyboy / Mand men det var så frækt og ophidsende at prøve. Jeg fik fortalt det var første gang men det tog hun helt rolig og sagde det var ok og gav mig endnu et kys og kram på ballerne.

Vi blev enige. Jeg betalte og fik besked på at smide tøjet imens hun gik ind ved siden af i kort tid. Jeg lagde mig på den store dobbeltseng og så kom hun ind i lækkert undertøj. Jeg vendte mig om og fik en super massage til en start. Flere kys i øret, mund og nakke.

Jeg kunne mærke hendes dejlige stive pik i mellem mine baller. Det var så frækt at mærke / opleve / prøve.

Hun spredte min ben og begyndte at massere mellem min baller og mærke hendes hænder på min pik, nosser og det bagerste hul. Jeg var totalt oppe at ringe.

Jeg vendte mig om og så begyndte massage på forsiden og min pik. Den måde hun brugte sine hænder og sin krop på var bare super. At mærke hvordan hun pressede sine smukke bryster mod min krop og ned over min stive pik. Så dykkede hun ned og min pik forsvandt i mellem hendes skønne læber. Sikke hun kan slikke pik. Jeg så på hende og vi havde øjenkontakt imens hun fortsatte med at slikke. Jeg fik hende til at dreje sig - rakte en hånd frem efter hendes pik og for første gang havde jeg en anden i hånden end min egen og begyndte at massere / onanere den. Jeg kunne se og høre Salai nød min behandling. Det var så frækt og megaliderligt at røre ved en anden pik.

Jeg rejste mig og vendte mig og så var hendes stive pik lige ud for mit ansigt / mund. Uden at tænke over det tog jeg fat om pikken med min hånd og førte den hen til min åbne mund og ind forsvandt pikken.

Jeg begyndte at slikke den efter alle kunstens regler. Jeg lod tungen køre rundt på pikhovedet, ned af pikken og ned til nosserne. For første gang havde jeg en pik i munden men hvor var det frækt og megaliderligt.

Imens sutte hun mig og jeg var solgt.
Salai spurgte i starten om vi skulle kneppe. Jeg sagde nej (jeg har aldrig haft en pik i røven før) men jeg var så liderlig og tændt, at jeg sagde ja. Efterfølgende var det min tur og så var min pik oppe i røven og der blev kneppet! Waaau, det var frækt.
Jeg satte mig over hende så begge vores stive pikke var lige ud / over for hinanden. Jeg tog fat så jeg havde begge pikke i min hånd og begyndte at onanere. Der blev stønnet og bevæget sig vildt.

Så tog Salai fat om hendes egen pik og begyndte at ornanere sig selv og jeg mig selv. Hun kom først og megafrækt at se hendes sperm sprøjte ud over hendes mave. Kort efter var det mig og det blev mave og bryster der blev ramt. Det var noget af det frækkeste jeg har prøvet nogensinde.

Der blev tungekysset igen imens der blev kælet og nusset. Fedt at nusse den fedtede pik på Salai.

Hun skal bestemt besøges igen og har faktisk skrevet med hende i dag for at høre hvornår hun igen er i Odense. Hun ved det ikke men hun har lovet at give besked når hun kommer og så skal der bestilles tid igen. Det ligger helt fast.

Næste gang vil jeg sutte og slikke hendes pik og så skal hun komme i min mund / over mit ansigt og så slikke pikken ren bagefter. Mums! Hvis hun så vil kysse bagefter så vi sammen kan smage, ja så er det i top. Gør gerne det samme den anden vej også. Så oplevelsen var som at flyve uden vinger.

Salai kan kun anbefales og husk at behandle hende og andre med respekt.

Blev forventningerne indfriet?

Ja bestemt ud over alle forventninger. Jeg var og er solgt. Kan kun vente på hun kommer retur til Odense. Så er det nyt besøg!

Fik du noget der ikke står på listen?

Ingen liste. Fik meget meget mere end jeg havde håbet og drømt om. Så 1.000 tak, Salai for en skøn og fræk oplevelse. You are one of a kind!

Kommentar til antallet af stjerner

Når der nu kun kan gives 5 stjerner må det være sådan men i min verden burde det være dobbelt op.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Marts 2019 i Odense.

Tilbage Flere reviews af Salai (+26) Alle anmeldelser

N: 2



Salai*)

Seneste af 54 anmeldelser: Best fuck

Se profil
*) Salai er også kendt som: Naomi

Seneste profiler


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: København, Danmark


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland