Sød gudinde

Anmeldelse af: trouble_c_scratch
Lagt på: 1551456889000
Kan læses på følgende sprog:

Brithany

I aftes var jeg på mit andet besøg hos Brithany. Denne gang i Viborg. Jeg ankom ved 22-tiden. Huset er nogenlunde diskret, men man skal parkere lidt derfra for fuld diskretion.
Vi havde sms'et sammen tidligere på dage og havde aftalt et besøg på 45 minutter til 1800 kr. Hun lod til at kunne huske mig fra vores første møde. Brithany åbnede selv døren og jeg var dårligt kommet ind før hun tog mig i skridtet. En velkomst jeg ikke husker fra vores første møde! :-) Brithany er gude-smuk, efter min mening, og var iøvrigt smilende og i godt humør da jeg mødte hende.

Huset er meget hjemligt. Indenfor bærer stedet ikke rigtigt præg af at være en klinik. Jeg fulgte Brithany til underetagen og havde svært ved at lade være med at tage på hende på vejen! Hun er velproportioneret, for at sige det mildt! Virkelig en lækker krop. Brithany bad mig smide tøjet og forsvandt derefter i kort tid. Da hun kom tilbage var det i det frækkeste undertøj. Hun kom tæt på og vi kyssede og rørte ved hinanden indtil hun fjernede mine shorts og skubbede mig bagover på sengen. Jeg er ikke i tvivl om at hun var liderlig. I hånden havde hun et kondom, som hun hjalp med - og så fulgte et blowjob, som jeg sent skal glemme! Hun har vilde, usædvanlige øjne og et liderligt blik når hun sutter. Læg mærke til hendes øjne på billederne, som virkelig ikke lyver om noget. Det var et problem at holde igen - men det lykkedes lige akkurat, så det hele ikke endte for tidligt. Herefter fulgte en 69 midt på sengen med hende øverst og i kontrol. Brithany's pik er stor på enhver skala og var dejlig at sutte og hun lod til at nyde det. Igen var det ved at gå galt, og jeg bad hende stoppe. Hun spurgte om jeg ville kneppe hende. Jeg kunne ikke på nogen måde have været mere klar. Hun satte sig på sengen og jeg trængte langsomt op i hende bagfra med hænderne på hendes bryster. Hun ville dog hurtigt kneppes hurtigere og intenst - så hun fik hvad hun ville have og hun stønnede dejligt. Da jeg var ved at komme trak jeg mig tilbage. Hun spurgte hvad jeg ville - og jeg bad hende ride mig. Det havde hun intet imod. Hun red mig så til jeg var ved at komme. Da jeg ikke længere kunne holde igen var hun hurtig til at trække kondomet af, og jeg kom på hendes mave. Vi snakkede lidt sammen og jeg synes at hun er rigtig sød at være sammen med. Alt i alt varede besøget lidt længere end vi havde aftalt - men det virkede hun ikke optaget af.

Brithany går tydeligt op i hygiejne :D De gange jeg har mødt hende har hun været velduftende og har lagt vægt på at hun er clean, hvilket jeg kun kan tro er rigtigt. Jeg tror heller ikke at man skal komme til hende uden at være ren og hygiejnisk.

Jeg besøger helt klart Brithany igen når jeg har fået samlet penge samme. Jeg kan kun anbefale et besøg - men vær sød ved hende!

Blev forventningerne indfriet?

Ja

Fik du noget der ikke står på listen?

Nej

Fik du nej til noget?

Nej

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

28. februar 2019 i Viborg

Tilbage Flere reviews af Brithany (+11) Alle anmeldelser

N: 2



Brithany

Seneste af 22 anmeldelser: Skuffende oplevelse med en smuk shemale

Se profil

Seneste profiler


 


 

lushtrans

Er i: Chur, Schweiz


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: München, Tyskland



 


 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: København, Danmark