Jeg var Tanjas pikslikker

Anmeldelse af: Slikkeren
Lagt på: 1715563790000
Är tillgänglig på dessa språk:

Tanja

Jeg har besøgt Tanja 4 gange i april 2024, og det som jeg gik efter var at blive mund- og halskneppet så meget som muligt. Vi aftalte hver gang 30 minutter. Tanja leverede bare selvom jeg må indrømme at jeg måtte give op inden vi nåede de 30 minutter, min hals kunne simpelthen ikke klare mere pik. Men hun får lov til at træne min hals op, jeg skal nok klare at gå tiden ud til sidst. Hun holdt ellers om mit hovede og kneppede mig i halsen så min næse var presset mod hendes mave når hun var i bund, hendes pikhovede kom langt forbi min drøbel, og jeg følte mig som et kneppehul, vildt lækkert for mig. Hun blev ved med at kneppe selvom jeg gaggede og ikke kunne tage mere pik i halsen, men det var lige det som jeg var kommet efter, nemlig at få mere pik i halsen end jeg kunne klare.
Den ene af gangene lå vi på hendes seng og tungekyssede inden hun skubbede mig ned for at sutte pik.
Hendes pik er en smule buet når den er stiv, det er en stor fordel for så kunne jeg lægge mig så pikkens form passede til at den kunne glide helt i bund i min hals.
Sidst jeg besøgte hende prøvede jeg hendes nye gloryhole. Det var ret frækt at ligge på knæ foran hullet og vente på at pikken kom ud så jeg kunne sutte den af på hende.
Jeg har ellers mest været til piger med kusse, men jeg var blevet nysgerrig på pik, og efter mine besøg hos Tanja er jeg nu mere hooked på at sutte pik end på at slikke fisse, det er langt frækkere for mig.
Jeg skal bestemt besøge Tanja igen.
Hun sagde at hun gerne ville kneppe mig men jeg var ikke helt parat til det. Men det ender nok med at hun ikke kun får min hals men også min røv. Jeg vil så ligge i missionær, på ryggen med spredte ben, så hun kan tage min røv i bund samtidig med at hun tungekysser mig…

Blev forventningerne indfriet?

JA

Fik du noget der ikke står på listen?

Nej

Fik du nej til noget?

Nej

Kommentar til antallet af stjerner

Hendes pik er virkelig lækker

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

4 besøg i april 2024

Tillbaka Flera recensioner av Tanja (+24) Alla recensioner

N: 1



Tanja

Senaste av 16 recensioner:

Se profil

Nyaste profiler


 

naomyxxl

Är i: Drammen, Norge





 


 

celine

Är i: Berlin, Tyskland


 

Ornella24

Är i: Pau, Frankrike


 

lushtrans

Är i: Olten, Schweiz


 

Lariy'a dior

Är i: Leipzig, Tyskland


 

Lariya Dior

Är i: Köpenhamn, Danmark


 

Nud-dispo

Är i: Clermont-Ferrand, Frankrike


 

La'riya Dior

Är i: München, Tyskland



 

black xxx hot trans

Är i: Göteborg, Sverige


 

Hot 9 inch dick

Är i: Stavanger, Norge