Jeg slikkede hendes røv

Anmeldelse af: mrx77dk
Lagt på: 1536055513000
Kan læses på følgende sprog:

Megan Ariana

Synes at Megan så dejlig ud på billederne, så besluttede jeg ville prøve hende. Kan kun i formiddags timerne så skrev en SMS dagen før om hun var frisk næste dag kl 10. Hun svarede ja, og at jeg bare skulle ringe 10min før. Jeg sendte et billede af mig selv over WhatsApp så hun kunne se hvem hun skulle møde.
Stod tidlig op for at gøre mig klar. Ville gerne prøve at blive kneppet af hendes 23cm. Gjorde mig ren inden i, bisser, barbering både foroven og forneden.
Ringede til hende 9:40. Hun lød træt men hun var klar. Ikke så god til engelsk men det går. Besluttede jeg ville give hende lidt tid så mødte op 10:15.
Ud for døren til bygningen stod en mand og drak kaffe ude på fortovet. Det var sgu træls, men gik alligevel hen til døren og trykkede på ringklokken hvor der stod trans. Der gik noget tid før jeg blev lukket ind og følte mandens øjne stirre mig i nakken 😐
Megan åbnede op. Hun er høj med store dejlige bryster. Hun kyssede mig på kinden som velkomst. Blev ledt ned på hendes værelse hvor der var noget mørkt. Gav hende 1000kr for en halvtime.
Jeg begyndte at kysse/slikke hendes hals og bryster og gik længere ned. Hun tog den frem og jeg begyndte at sutte. Måske var hun morgentræt eller udmattet for hun havde problemer med at få den op at stå. Så spurgte hun om jeg kunne lide varm sperm. Jeg svarede ja hvis det var hendes. Men så ville hun have 500kr mere, dog sagde jeg at jeg ikke havde flere penge. Vi forsatte.
Hun puttede kondom på min stive pik og begyndte at sutte i en 69. Men der var stadig ikke liv i hendes. Til sidst satte hun sig på mit hovede og ville have sorte kys. Jeg slikkede alt hvad jeg kunne mens jeg berørte hendes store bryster og pludselig slog hun mig i panden med hendes store stive pik. Nu troede jeg at jeg skulle komme i den 7ne himmel, men inden vi fik set os om var den flad igen.
Spurgte om jeg måtte kneppe hende. Først kneppede jeg hende bag fra. Men jeg var bare så liderlig at jeg næste var ved at komme.
Prøvede at vende hende om og kneppede hende mens jeg tog på hendes store bryster og så kunne jeg ikke holde mig mere. Kom Big time.
Vi snakkede lidt om vejret og om hvor lang tid hun skulle blive her, men som sagt kun lavt niveau af engelsk, men det går. På en måde sødt.
Hun kyssede mig på kinden igen og vi sagde farvel da hun lukkede mig ud.
Vil gerne besøge hende igen og give en chance. Prøver dog at høre om lidt rabat 😊

Blev forventningerne indfriet?

Havde håbet på at blive kneppet, og det er jeg overbevist om at hun ville have gjort hvis han kunne blive stor.

Fik du noget der ikke står på listen?

Sorte kys til hende. Det er nu frækt 😊

Fik du nej til noget?

Nej

Kommentar til antallet af stjerner

Lidt mere kemi igennem kommunikation ville give en stjerne mere. Og hvis hun så havde været stiv havde hun fået 5 stjerner.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

4 sep 2018 -, 9400 Nørresundby.

Tilbage Alle anmeldelser

N: 1



Megan Ariana*)

Seneste af 1 anmeldelser: Jeg slikkede hendes røv

Se profil
*) Megan Ariana er også kendt som: Tara

Seneste profiler


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: København, Danmark


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland