En smuk oplevelse i sommervarmen

Anmeldelse af: nysgerrig
Lagt på: 1533192112000
Kan læses på følgende sprog:

Cara

Cara også CoCo fortjener en anmeldelse, dog er tlf. nr. ikke angivet korrekt så med lidt undersøgelse fandt jeg hende som CoCo. Sendte en sms og fik straks svar - ja 1 time ok.

Dog blev det senere aflyst og dog kan du komme lidt før og ja - nu havde jeg allerede besluttet denne smukke ts skulle besøges.

Og det skulle jeg ikke fortryde - høj slank, med et gudesmukt ansigt og smukke læber og et dejligt smil, Charmerende kunne ikke vente - dog ville hun gerne give mig lidt massage først - men efter 15 min. var min trang til at se denne smukke kvinde uden tøj - større en lysten til massage. Så jeg bad hende klæde sig af og hvilket åbenbarede de skønnest små brystere, harmoniske og bløde ups - dem måtte jeg kysse og nusse, som sagt gjort.

Vi lagde os på siden og jeg fik hendes penis i munden og den blev fint stiv, mens jeg legede med den med min tunge og slugte den helt ned i halsen. Den var ikke kæmpe stor men et dejligt frisk indspil og stiv. Vi nød begge at slikke og mundkneppe hinanden.

Nu ville jeg prøve hendes stive pik, så på med kondomet og mens jeg sad ovenpå hende, kneppede jeg hende først blidt og fast og rytmisk, hvilket hun så ud til at nyde, mens jeg kunne se på hendes fantastiske bryster og smukke ansigt . de læber måtte bare kysses - som sagt gjort. Mens hun stille legede med min stive pik - med hendes smukke bløde hænder, som var smurt i olie, jeg måtte tage dem væk - for ellers ville jeg sprøjte alt for tidligt, seancen skulle nydes til fulde - lysten til at sperme henover hendes smukke bryster og ansigt var der - så jeg greb hendes arme og holdt hende fast, mens jeg kneppede hende voldsomt.

Nå ny stilling jeg bad hende kneppe mig bagfra i doggy position, og det skulle jeg sendt fortryde, hun startede rytmisk og stille med at kneppe mig blidt og nænsomt, og øgede derefter tempoet til kraftig og pulserende - mens hun pressede sine hofter mod mine baller - og nu kneppede alt hvad hun kunne mens jeg nød det til fulde kraftig stød - mon ikke hun kunne bruge den stive pik.

Nå men ny stilling mig på hun pentetradered mig hårdt og dybt, og kneppede sig langsomt og fast, mens jeg krøllede mine ben omkring hendes tynde talje og holdt hende fast, hun ville åbenlyst gerne kneppe - så hun tog mine ben - og pressede mig opad - mens hun kneppede hård fast og jeg stønnede højt af vellyst.

Nu måtte jeg bare kneppe hende hun lagde sig ned på ryggen og lagde en pude under hendes smukke bagdel - jeg var lidt udmattet og måtte lige have gang i pikken igen - hun var voldsomt stram og det var lidt svært at trænge ind - og da jeg ikke havde fuld erektion fra starten - så der skulle lige slikkes og kysses på de skønne bryster det hjalp.

Så efter det ville jeg sprøjte hende på brysterene og ansigtet og frem med pikken, mens jeg rykkede løs til det skønne syn, samt massagerede hendes lem - så kom det liflige skønne sprøjt - sperm - elskovs creme på hendes smukke bryst og ansigt - et lille kys og om jeg ville i bad - jo tak svedig og udmattet og tilfreds. Efter badet et klem og et kys og om alt var ok - jo tak en god oplevelse som må gentages

Blev forventningerne indfriet?

absolut - vil gerne ses igen

Fik du noget der ikke står på listen?

Så ingen liste men fik ikke nej til noget

Fik du nej til noget?

ingenting

Kommentar til antallet af stjerner

Stærkt vanedannende - så skulle et nyt besøg medfører en ekstra stjerne

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

1 august 2018

Tilbage Alle anmeldelser

N: 2



Alina*)

Er i: Berlin, Tyskland
Seneste af 7 anmeldelser: Dejligste ladyboy jeg har været sammen med

Se profil
*) Alina er også kendt som: CoCo, Cara og Ladda

Seneste profiler


 

celine

Er i: Berlin, Tyskland


 


 

lushtrans

Er i: Chur, Schweiz


 

Lariy'a dior

Er i: Leipzig, Tyskland


 

Lariya Dior

Er i: Köln, Tyskland


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: München, Tyskland



 


 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: København, Danmark