snydt og bedraget

Anmeldelse af: Den liderlige
Lagt på: 1532606454000
Kan læses på følgende sprog:

Tahila

Igår var liderligheden over mig igen. Kiggede på annonce light på fyn. Her faldt jeg over en ny brasillianer ved navn Tatyana med en pik på 23 cm, hun så hamrende godt ud og hendes profil var virkelig god. Skrev til hende, hvor meget 1 times escort vil koste og om hun havde poppers. Hun skrev tilbage, at 1 time kostede 2000 kr og to timer ville koste 3800 kr og hun havde også poppers.
Vi aftalte, at hun skulle komme ca en time senere, altså omkring kl 0130. Forventningens glæde er jo dejligt. Da kl var 0130, skrev jeg igen, om hun kom, hun sagde om 20 min, da de 20 min var gået skrev jeg igen, hun skrev 10 og der gik yderligere 5 min, hun var her ca 0220. havde været i bad, hentet penge og gjort mig så klar som man kan blive. da hun kom indenfor, spurgte jeg hende om hun villle have noget at drikke og hun sagde en øl. Vi sad lidt ude på balkonen og fik noget at drikke. Havde slukket det meste lys, kun en lille lampe var tændt. hun havde lige skrevet, at hun ikke havde noget poppers og jeg skrev tilbage, at hun bare skulle komme alligevel.
Og trods det, at jeg havde kigget på hendes billeder en del gange, man bliver liderlig at se en sådan en dejlig dame, med et ordentligt udstyr. men fandt relativt hurtigt ud af, at hun slet ikke kunne tale engesk, sådan som hun havde lovet. Hun spurgte hvor lang tid jeg ville have og jeg sagde en time, da jeg kun havde hævet 2000 kr. her blev hun mopset og ville have at jeg skulle tage 2 timer til 3800 kr, men det blev ved 1 time. Ind i soveværelset, af med tøjet og hun tog også sit af. En lille lampe var også tændt derinde. Hun havde skrevet , at for 2000 kr, var alting incl. `Complete`som hun brugte. Og det var både med rimning, kneppe hinanden osv.
vi begyndte at sutte hinanden, men hendes pik var vel max 12-13 cm Hun rev i min pik, som det bare skulle oveståes og her begyndte jeg at få nogle grimme tanker i hovedet. jeg ville til at lave en 69 , men hun skubbede mig bare væk og rev videre, indtil jeg sagde hun skulle kneppe mig, det var hun også noget mopset over, men det blev sådan. Hun kneppede mig i max 5 min, så trak hun den ud og gik ud på toilettet og da hun kom ind igen, sagde hun, at hun var kommet, hvilket var en lodret løgn og så begyndte hun at sige `One hour, 2000 kr`hvilket jeg sagde jeg havde betalt og det var det eneste hun kunne sige på engelsk. Så sagde jeg, at jeg ville kneppe hende, det fik jeg lov til, men på dette tidspunkt gik der noget op for mig, kunne pludselig heller ikke holde rejsningen og hun snakkede om taxa osv. her blev jeg sgu gal, og sagde jeg ville vise hende noget, slog den profil op, som jeg havde forventet ville komme og sagde til hende, at hun var fake og en løgner og hun svarede blot igen med at sige, at hun var en en pige og drejede rundt. Nu var lysten slet ikke tilstede og sagde til hende, at hun var i mit hjem og hun skulle respektere mig, jeg havde dog betalt for en time, som hun slet ikke levede op , hverken billede mæssigt en arbejds mæssigt.
det eneste hun kunne sige, var 2000 kr og nu blev jeg sgu gal og sagde igen, at hun en fake person og så kom jeg i tanke om hende og fandt hende på annonce light og var billedet rigtigt, men havde fået 2 dårlige anmeldelser og siger lige pludselig, at jeg kunne få 1000 kr tilbage. Hun var meget sur og sagde nogle ting som jeg ikke forstod, det eneste jeg forstog var, at jeg var blevet snydt, så vandet drev af mig. da hun var gået ud af døren og stod nede på fortorvet, kunne jeg at hun havde glemt nogle øreringe og gik ud på balkonen og ville give hende hendes øreringe, men hun sur, så jeg kastede dem ned på fortorvet.

Blev forventningerne indfriet?

absolut ikke, blev godt og grundigt snydt, for hun havde stjålet en andens profil, hvilket jeg syntes er ude på sådan et skråplan, at jeg var lige ved at blive totalt rasende, men prøvede at holde mig i ro, fik dog 1000 kr tilbage. At lave sådan et nummer, er jo lige til en politi anmeldelse, men gjorde det ikke. Så drenge, hold jer langt væk fra denne fake person, som kun tænker på at snyde. Tør slet ikke tænke på, hvis jeg havde betalt for 2 timer.

Fik du noget der ikke står på listen?

Absolut intet.

Fik du nej til noget?

Fik intet som helst, men tusinde kr fattigere og en lærestreg.

Kommentar til antallet af stjerner

Man skal jo give en stjerne, men det er ikke med min gode vilje.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Skibhusvej Odense 5000 C.

Tilbage Flere reviews af Tahila (+2) Alle anmeldelser

N: 2



Kim*)

Seneste af 11 anmeldelser: I got a 200§ handjob

Se profil
*) Kim er også kendt som: Tahila og Koral

Seneste profiler


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Dunkerque, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark



 


 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: Stockholm, Sverige


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland