Første, men absolut ikke sidste gang.

Anmeldelse af: #Whynotmetoo
Lagt på: 1520341279000
Kan læses på følgende sprog:

Valeria

Så kom dagen hvor jeg endelig fik udlevet min fantasi. Valget af pige var ret nemt. Jeg har ofte checket Valerias annoncer ud, for hun ser godt nok lækker ud. Pludselig var hun i Odense, og så måtte jeg bare slå til. Efter lidt sms'en frem og tilbage (nok også lidt for meget fra min side :-), aftalte vi en tid. Jeg forklarede hende at jeg var komplet uerfaren, og nok en smule nervøs. No problem skrev hun. Inden jeg ankom skrev hun og spurgte ind til hvad jeg gerne ville se hende i, og en af mulighederne var "Black fishnet" ... fedt ! Jeg var tændt allerede inden jeg kom. Stedet ligger rimelig diskret, selvom det er ud til en befærdet vej, så ikke noget der.
Jeg kom ind og blev taget imod af hende i Black fishnet og FUCK hun ser godt ud !! Selvom hendes billeder er lækre, så yder de hende ikke retfærdighed. Hun er høj slank, og med virklig smukke bryster, der strittede ud gennem nettet. Hun fornemmede ret hurtigt min nervøsitet, men fik mig ret hurtigt til at føle mig tilpas. Vi snakkede lidt på sengen om lidt af hvert, men inden jeg fik set mig om, bad hun mig om at tage hende i munden. Grænseoverskridende, da det var første gang, men noget jeg godt kunne blive afhængig af ... eller er vist allerede afhængig :-) Ellers gik det bare derudaf. Selvom jeg betragter mig selv som kun aktiv, var jeg alligevel nysgerrig omkring at tage imod, hvilket hun ikke var sen til at tilbyde ... Vi prøvede, men efter flere forsøg måtte jeg give fortabt, hun kunne være der, men må hvis hellere arbejde på at det bliver nemmere næste gang ;-)
Alt i alt en helt fantastisk oplevelse, selvom jeg var mega nervøs og fumlende. Jeg tænker ikke at jeg ryger ind på hendes top 10 over fede oplevelser, men hun ryger helt sikkert ind på min top 1 !
Hun er så pisse sød og smuk !

Blev forventningerne indfriet?

Ja, og mere til.

Fik du noget der ikke står på listen?

Jeg manglede ikke noget.

Fik du nej til noget?

Nej

Kommentar til antallet af stjerner

Hun er fantastisk ... Jeg vil helt sikkert følge op på denne oplevelse hos hende igen.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Odense, Marts 2018

Tilbage Flere reviews af Valeria (+3) Alle anmeldelser

N: 2



Valeria

Seneste af 5 anmeldelser: Smuk pige der er et besøg værd

Se profil

Seneste profiler








 

Ts Tassia Santos

Er i: Rīga, Letland
Seneste af 1 anmeldelser: Best TS ever


 

Andreana leane

Er i: Amsterdam, Holland


 

Bruna sexy doll

Er i: Seinäjoki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Schweiz


 

Mih Queiroz

Er i: Rovaniemi, Finland


 

Leticia TS

Er i: Warszawa, Polen


 

Adrielhy Bronze

Er i: Rovaniemi, Finland


 

Mafee

Er i: Berlin, Tyskland


 

Alluring Venus

Er i: Daan district, Taiwan