Den bedste sexuelle ts oplevelse nogensinde!!!

Anmeldelse af: Trans Lover
Lagt på: 1519578737000
Kan læses på følgende sprog:

Viviana

Jeg mødte denne skønhed i oktober 2017, da hun var i Panama City. Jeg havde anmodet om en trio med hendes veninde, som jeg havde set et par gange før, men var glad, da jeg så hende. Sessionen gik godt, men hendes veninde var lidt jaloux fordi jeg havde været sammen med hende to gange før, og hun kunne have ønsket mig for sig selv. Efter at hendes veninde faldt i søvn, listede jeg ind i hendes værelse, hvor hun sov. Jeg begyndte at sute hendes smukke pik og hun vågnede med øjne fulde af sex som om hun havde håbet på, at jeg ville have vækket hende
på den måde. Vi begyndte at kysse, som om vi var i et forhold der havde varet i årevis. Jeg kunne ikke få nok af hendes pik i min mund. Jeg kunne have suttet den hele natten. Jeg slikkede endda hendes røv som om der var slik gemt indeni, hendes røv smagte som sød dessert. Hun trak mig og kyssede mig igen og lagde mig på ryggen, da hun satte min stenhårde pik op i røvet. Hun rider mig som en gal, da hendes smukke pik er blevet stenhård. skubbet jeg hende af og hun kom ned på alle fire, hvor jeg spiste hendes røv i en kort stund og kom ind i hende. Da jeg trængte ind i hendes smukke røv, modtog hun en sms og forsøgte at svare, men da jeg trængte ind i hendes røv hårdere og trykkede helt igennem, så hun tilbage på mig som om jeg sagde, at hun aldrig vil svare på en sms igen, jeg din alene. Efter et stykke tid rullede hun mig tilbage på ryggen, og hun hoppede på min stive stang igen og denne gang mere intenst end nogensinde. Jeg bad hende om at lade mig vide, før hun kom, hun gjorde som jeg havde bedt om, og jeg skubbede hende af igen og satte hendes hårde pik i munden, da hun affyrede sin mælk, jeg drak hver eneste dråbe. Det var min første oplevelse med at drikke transe-mælk, men med denne skønhed ville jeg drikke ved hver oplevelse, jeg havde med hende. Alligevel var hendes veninde bag næste dør stadig ikke vågnet. Jeg kyssede hende med lidenskab og takkede for den bedste seksuelle oplevelse i vores liv og rejste mig op og tippede tilbage i venindens værelse og lå ved siden af ​​hende igen. Det var den bedste seksuelle oplevelse, jeg nogensinde har haft.

Blev forventningerne indfriet?

Ja hun gjorde, og jeg ville have et seriøst forhold til hende, hvis jeg kunne. Hun var det bedste, jeg nogensinde har stødt på, jeg har erfaring med trans kvinder og hun var den bedste på alle måder.

Fik du noget der ikke står på listen?

Jeg fik hele menuen, og jeg kunne modtage mange ekstra ting på grund af det faktum, at vi var meget tiltrukket af hinanden.

Fik du nej til noget?

Intet overhovedet. Hun er fantastisk, og jeg vil besøge hende mange gange i fremtiden. Jeg tror virkelig, jeg er forelsket i denne dejlige dame.

Kommentar til antallet af stjerner

Absolut den bedste, jeg ville have et seriøst forhold til denne fantastiske trans kvinde.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Panama, Okt 2017

Tilbage Alle anmeldelser

N: 2



Viviana*)

Seneste af 1 anmeldelser: Den bedste sexuelle ts oplevelse nogensinde!!!

Se profil
*) Viviana er også kendt som: Kristal Gil

Seneste profiler


 

Nud-dispo

Er i: Dunkerque, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Stockholm, Sverige


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Schweiz


 

Ts Tassia Santos

Er i: Tallinn, Estland
Seneste af 1 anmeldelser: Best TS ever