Amazing Amanda!

Anmeldelse af: Dr. Glas
Lagt på: 1513880360000
Kan læses på følgende sprog:

Amanda

Hvor skal man dog begynde, når man bliver "ramt" af en jordskælvsagtig oplevelse, som langt overgår alt, hvad man hidtil har oplevet?
Jeg opdagede min svaghed for shemales, trannies, el hvad man nu vil kalde dem for ca. halvandet år siden, i en relativ moden alder og har siden da haft tre oplevelser i den virkelige verden med disse, to middelmådige og en ret god med Rebeka Monteiro, som gav en god service, men desværre ikke levede op til sine billeder - og så kom den fjerde, Amanda.
Jeg er fuldstændig lamslået over i hvilken grad, hun gav sig hen til mig. Hun var som min elskede i den tid, jeg tilbragte sammen med hende. Aldrig har jeg udforsket et andet menneskes krop så dybtgående og langstrakt som med Amanda. Bare alene den måde vores tunger mødtes på, den leg eller dans de udførte var som et vidunderligt erotisk digt. I den mere prosaiske afdeling, kan jeg bekræfte, at hun bestemt er veludrustet, hendes penis er stor, tyk og saftig. Derudover må jeg sige at hun som hun fremtræder i sit outfit er meget smuk og lever godt op til sine billeder. Apropos udseende, så fik jeg sagt til hende undervejs, at hun mindede mig lidt om den smukke Kelly Klaymour, som vi så også lige fik tjekket ud på internettet, og jeg tror, hun kunne lide sammenligningen.
For at opsummere, vil jeg sige, at jeg fik uendeligt meget mere, end jeg havde forventet, turde håbe på, eller på nogen måde kunne forlange. Jeg har ganske enkelt aldrig oplevet noget lignende og vær for guds skyld god ved denne funklende diamant, hvis I skulle beslutte jer for at besøge hende

Blev forventningerne indfriet?

Ja! Se ovenstående!

Fik du noget der ikke står på listen?

Jeg fik alt det, der står på hendes liste, samt en gavmildhed, ingen liste kan rumme.

Fik du nej til noget?

Jeg fik ikke nej til noget.

Kommentar til antallet af stjerner

For at gentage en kliché, så ville jeg give hende tusinde stjerner, hvis jeg kunne, og det ville stadig være håbløst utilstrækkeligt.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Århus, 21. december, 2017

Tilbage Flere reviews af Amanda (+6) Alle anmeldelser

N: 1



Amanda Helena

Er i: København, Danmark
Seneste af 36 anmeldelser: Hun er den bedste

Se profil

Seneste profiler


 


 

lushtrans

Er i: Chur, Schweiz


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: München, Tyskland



 


 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: København, Danmark