Ser rigtigt godt ud men en middelmådig performance

Anmeldelse af: Myglanc
Lagt på: 1505564974000
Kan læses på følgende sprog:

Raica Colucci

Hun var min første oplevelse med en shemale. Samlet set var jeg lidt skuffet. Hun er meget smuk og feminin. En rigtig lækker sveske. Men hun var ikke rigtig engageret i vores møde. Det begyndte fint - mens jeg sad på en seng, kom hun til mig og sagde til mig at jeg skulle sutte pik. Hun forsøgte at deepthroate mig, men efter som det var min første gang kunne jeg ikke klare det ret godt. Hendes pik er en perfekt størrelse. Så skiftede vi til 69 med hende oven på mig. Det var godt, men varede ikke længe, da hun spurgte mig om hun kunne kneppe mig. Det var det, jeg kom for. Så hun satte et kondom på og kneppede mig i ca. 10 minutter, og hun afsluttede mens jun var inde i mig. Og i det øjeblik stoppede det sjove. Hun var ikke længere interesseret i yderligere sex. Hun gav mig et håndjob og jeg skød en stor portion af på hendes krop. Og så var det forbi. Da jeg spurgte hende, om jeg kunne sutte hende lidt mere, svarede hun bare, hun allerede var kommet, og at det kan jeg ikke. Vi bruger bare lidt tid på at snakke, og jeg besluttede at forlade stedet før den fulde time var gået.

Blev forventningerne indfriet?

Med sit udseende lever hun absolut op til mine forventninger. mht. at engagere sig i mødet ikke helt så meget. Det lader til, at hun er lidt for narcistisk, og hun kigger hele tiden på et spejl på en væg. Så hun er mere interesseret i sig selv end i hendes klient.

Fik du noget der ikke står på listen?

Nej

Fik du nej til noget?

Jeg har ikke bedt om noget særligt. Hun leverer ikke tungekys.

Kommentar til antallet af stjerner

Hun ankom til min by samme dag jeg mødte hende og måske var det min fejltagelse. Hun var stadig træt efter turen og det har måske påvirket hendes præstationer. Også det faktum at hun fik influenza efter ankomsten til mit land om vinteren, kan have påvirket.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

December 2016, Warsawa

Tilbage Alle anmeldelser

N: 1



Raica Colucci

Seneste af 17 anmeldelser: Morocha preciosa!

Se profil

Seneste profiler




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Stockholm, Sverige


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Schweiz


 

Ts Tassia Santos

Er i: Tartu, Estland
Seneste af 1 anmeldelser: Best TS ever


 

Andreana leane

Er i: Rotterdam, Holland


 

Bruna sexy doll

Er i: Helsinki, Finland