Fantastiske Jackeline pulede mig og slikkede min røv

Anmeldelse af: Thomas
Lagt på: 1503055254000
Kan læses på følgende sprog:

Jackeline Bedin

Havde aftalt at mødes med jackeline i hendes lejlighed på Amager. Desværre blev jeg forsinket og hun var nu ude at shoppe. Jeg blev bedt om at vente i ca 30 min og så ville hun være hjemme igen. Ventetiden blev fordrevet med at kæderyge, da det bare var min anden gang med en shemale. Efter ca 30 min så jeg en smuk kvinde komme gående på den anden side af vejen - mine forventninger var skyhøje da je 5 min senere blev lukket ind af skønheden. Lynhurtigt fik vi klaret det økonomiske og Jackeline hjalp mig hurtigt af tøjet. Hun stod foran mig i kimono og åbnede op til det smukkeste nøgne look. Hun kyssede mig krævende og gik på knæ foran mig med det lækreste blik i øjnene. Hun suttede mig dybt et par gange, rejste sig op og kyssede mig så jeg kunne smage min pik. Jackeline trykkede mig blidt ned på knæ og lod mig slikke hendes dejlige stive pik og de glatte kugler. Hun lagde sig nu på knæ og lod min tunge indtage hendes vidunderlige røv. Kort efter byttede vi plads og følelsen af J's frække tunge i mit næsten jomfruelige hul var ubeskrivelig. Hun slikkede mig dybt, kneppede mig med tungen, drillede mig med sin pik lige ved indgangen til min jomfrurøv.
Kort efter mærkede jeg hvordan hun forsigtigt trængte op i mig for så at trække sig ud og lade mig sutte hendes pik. Legen gentog sig flere gange, og jeg blev mere og mere tændt. Jeg kastede mig over hende slikkede hendes røv, hendes pik, og de vidunderlige bryster. Nu var det min tur, jeg lod min tykke pik glide dybt ind i J, herefter ud til en kort suttetur og så op igen. Ingen stillinger blev efterladt uprøvet, og jeg kunne ikke holde mere, og kom i en kæmpeorgasme hvor jeg fyldte Jackelines mund helt. Ikke alt blev slugt, men hun gjorde forsøget ;)
Nu var det hendes tur. Hun lagde mig på ryggen med anklerne bag ørene og begyndte nu at gennempule min røv. Åh Gud hvor jeg nød det. Nød at være hendes kneppedukke. Efter en god røvpuling trak hun sig ud og op til min mund, hvor hun kom i et springvand af sød velsmagende sæd.
En hurtig skyller og Listerine til os begge, et par dybe kys, og så var jeg videre med et dejligt minde og en lidt øm røv.

Blev forventningerne indfriet?

Jeg havde meget høje forventninger før mødet med Jackeline, men hun overgik langt mine forventninger Hendes bryster er store og dejlige, og hendes pik er stor og god - billederne yder den ingen retfærdighed.

Fik du noget der ikke står på listen?

Tror jeg ikke - havde oplevelsen af at jeg fik alt og mere til Hun kiggede aldrig på uret men var tilstede i alt hvad hun gjorde

Fik du nej til noget?

Nej

Kommentar til antallet af stjerner

Super oplevelse hun fortjener meget mere

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

København 2017

Tilbage Flere reviews af Jackeline Bedin (+14) Alle anmeldelser

N: 2



Jackeline Bedin*)

Er i: Hamburg, Tyskland
Seneste af 20 anmeldelser: En ekspert i nydelse!

Se profil
*) Jackeline Bedin er også kendt som: Jackie

Seneste profiler


 

Beatriz

Er i: Dublin, Irland


 

JenFitTS

Er i: Herlev, Danmark


 

Pinky Love

Er i: København, Danmark


 

LauritaTBM25

Er i: Stockholm, Sverige


 

Claudia

Er i: Rouen, Frankrig



 

Letyy

Er i: Almeria, Spanien



 

Anne Shah

Er i: New York, USA


 

QueenGx

Er i: Wan Chai (灣仔), Hong Kong


 

BrunaBrazil

Er i: Cannes, Frankrig


 

Lara

Er i: Fürth, Tyskland


 


 

Olivia

Er i: Stockholm, Sverige