Hun fistede mig fandenme!

Anmeldelse af: donald
Lagt på: 1495224103000
Kan læses på følgende sprog:

Jane

Jeg skrev til Jane for at lave en date, i håb om, at hun ville huske mig. Jeg mødtes med hende et par gange sidste år og måtte bare se hende igen, da jeg var tilbage i Bangkok. Hun huskede mig og fortalte mig, at hun ville elske at se mig igen og bad mig om at gøre mig klar, vi skulle have det sjovt. Hun ankom til mit hotel og fortalte mig, at hun ville blive natten over, og at jeg ikke havde noget valg. Hvorfor skulle jeg protestere? hun gav mig et langt kys, og så sagde hun, lad os få en drink og noget mad. Efter at vi havde spist og følte os godt tilpas spurgte hun mig, om jeg gerne vil have en massage, hvilket jeg hurtigt sagde ja til. Hun krængede mit tøj af og bad mig om at komme på over på sengen og hun fortsatte med at give mig en fantastisk massage fra top til tå. efter ca. 30 minutter selvom, hendes massage begyndte at glide ind i mere intime områder! I begyndelsen lagde jeg næsten ikke mærke til det, men da hendes fingre begyndte at berøre mit røvhul og nosser, kunne jeg ikke undgå at bemærke det længere. hun begyndte at anvende rigelige mængder af olie til min røv og derefter gled hun langsomt en finger ind. det føltes så godt, da jeg var helt afslappet. inden længe, ​​blev en finger forvandlet til 2 og derefter 3. Jeg begyndte at spørge hende, hvad hun lavede, men hun bad mig bare om at være stille og slappe af. så det gjorde jeg. hun masserede mit røvhul med 3 fingre i temmelig lang tid, og jeg følte næsten jeg ville komme bare af det. Jeg var i himlen. så skete det. Jeg var så optaget af hendes massage, at jeg ikke lagde mærke til 4 finger havde sneget sig ind, og før jeg vidste af det, havde hun hele sin knytnæve i min røv. hun fik mig til at krumme min ryg, så hun kunne nå min pik, og hun fortsatte med at spille den af på mig, mens hun fistede mig. det var fucking vidunderligt! Lige da jeg var ved at komme, stoppede hun alt og jeg lå bare der med hendes hånd i min røv, og vi bevægede os ikke i omkring 5 minutter. Da hun var sikker på, at jeg ikke ville komme endnu, fik hun langsomt lempet sin hånd ud af min røv og sagde, hvordan var det? Jeg elskede det. Hun flyttede derefter op, så jeg kunne se, at hun havde en solid stådreng på, og hun bad mig om at sutte hendes pik, hvilket jeg gerne gjorde, og hun blæste en enorm portion sperm i min mund. hvorefter at hun sagde at det var senge tid, og at hun ville vække mig, når det var tid til at kneppe. jeg fandt ud af senere, at nu var det kneppetid, hvad der skete to gange i løbet af natten og igen om morgenen. på den tid, hun forlod mig ved frokosttid næste dag, var jeg en meget godt og grundigt gennemkneppet og en glad dreng!

Blev forventningerne indfriet?

Ja, hvis du får chancen for at møde hende så grib den, hun er fantastisk.

Fik du noget der ikke står på listen?

Jeg ved ikke, hvad Janes menu er, alt hvad jeg ved er, at hver gang jeg ser hende, så får jeg flere nye oplevelser, og jeg bliver altid virkelig godt gennempulet.

Fik du nej til noget?

Nej

Kommentar til antallet af stjerner

Besøg hende! du vil ikke fortryde det. men hvis du kan besøge hende, så særg for at behandle hende godt og med respekt. hvis du gør det, kan du være sikker på at du vil være i himlen

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Bangkok April 2017

Tilbage Flere reviews af Jane (+3) Alle anmeldelser

N: 1



Jane

Seneste af 5 anmeldelser: Tyk og fed super pik

Se profil

Seneste profiler



 

Divilia

Er i: Stockholm, Sverige


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Schweiz


 

Ts Tassia Santos

Er i: Tartu, Estland
Seneste af 1 anmeldelser: Best TS ever


 

Andreana leane

Er i: Rotterdam, Holland


 

Bruna sexy doll

Er i: Seinajoki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Schweiz


 

Mih Queiroz

Er i: Oulu, Finland


 

Leticia TS

Er i: Berlin, Tyskland