Hardcore dominans med 2 colombianere!!!

Anmeldelse af: Ginger
Lagt på: 1494637746000
Kan læses på følgende sprog:

Nuria

Jeg følte mig liderlig og tjekkede dette website. Der var hun, lige i min hjemby. Der blev lavet en aftale, og jeg begyndte at gøre mig klar. Hentede masser af kontanter og to alko-sodavand. Jeg fandt adressen, og hun hilste mig velkommen i nylonstrømper og et læderkorset. Hun er fantastisk, og virkelig venlig. Vi havde det ret sjovt, og atmosfæren var dejlig. Jeg havde på forhånd fortalt hende mine fantasier, at jeg ville have dominans og at blive mundkneppet hårdt, og at jeg kunne lide at modtage let spanking, blive bundet og blive kneppet med legetøj. Hun startede spillet straks, på en absolut professionel måde. Mens jeg gav hende pengene, spurgte hun, om hendes veninde kunne slutte sig til os. Vi gik ind for at se hendes veninde inde ved siden af, og denne smukke colombianske ægte kvinde lå på sengen. Det sødeste ansigt og perfekt kurvet krop. Kæmpe bryster, stor dejlig røv og ellers slank. Hun så ud helt som var hun taget lige ud af en pornoscene. Det var så sjovt at invitere hende med, men hun var klar til det, og jeg betalte kun lidt ekstra for det.

De kastede sig over mig tvinger mig til at gøre alle mulige ting. De holdt mig tæt i en sadndwich og mine hænder var over hele kvinden. Mens ts klædte mig af, og satte klemmer på mine brystvorter. Vi kysser da ts tager mit bælte rundt om min hals og kvæler mig ned på mine knæ. Kvinden bøjede sig over sengen, og mit hoved blev sat til hendes røv. Jeg spredte den så der var åbent og kunne godt lide at slikke hendes røvhul og fisse bagfra, hvor mit hoved blev skubbet tættere på af ts, som skiftede mellem at kvæle mig og spankede mig rigtigt hårdt med mit bælte. Jeg var blindfoldet, sat på mine knæ igen og de satte den store ts pik i min mund. Virkelig groft blev jeg nu mundkneppet igen, mens jeg blev kvalt og kontrolleret af kvinden. Jeg har aldrig prøvet noget som dette før. Nuria pulede min røv, slog mit ansigt, ydmygede mig verbalt, kvælte mig med sin pik og spankede min røv. Jeg ved ikke rigtigt, hvilken af ​​damerne der gjorde hvad. Men det var svært at holde styr på, og så meget foregik. Jeg var død bange, og så liderlig på samme tid. En beskidt fantasi bliver udlevet!!

Jeg vender mig om, de fik mig til at sutte røv igen, og denne scene stod på i lang tid. Min hals prøvede at blokere, men hun holdt pikken i til roden. Ligesom jeg ville have det !!! Jeg var fuldstændig ved at miste pusten og udånde, tårer og savl over hele mit ansigt, da hun bad mig om at ligge på sengen. Jeg troede, jeg skulle hvile, men kun for at finde ud af, at hun vil have mig med hovedet over kanten af ​​sengen. Dette var helt vanvittigt, og veninden suttede min pik, vred min brystvorter og meget andet!! Virkelig hardcore, og jeg var knapt i stand til at tage det, jeg følte jeg var ved at besvime mange gange, da jeg ikke havde nogen chance for at trække vejret ordentligt. Forestil dig at blive kneppet hårdt i halsen af denne pik og til roden igen og igen. Med lange perioder af hende der bare holdt pikken helt nede i halsen, indtil hun kunne føle mig gå i panik.

Herefter havde vi en kort pause og fik en drink sammen. Nuria er så venlig! På sengen igen, og hun finder 3 stykker legetøj frem. Medium vibrerende oppustelig buttplug, stor vibrerende dildo og en stor dobbelt endet tyk dildo. Hun tager latexhandsker på og ønskede at lege med min røv og at finde mine grænser. På dette tidspunkt forlod hendes vendinde os. I den næste halve time blev jeg fingerpulet, kneppet og udspilet i enhver tænkelig kombination af indsætninger at ting i min stakkels røv. Igen nød hun det virkelig, og jeg var forbløffet over, hvad jeg kunne tage. Dybt gennempuling med dildoer. Fingre og dildoer. Udspiling med den oppustelige buttplug og fisting selvom jeg aldrig formåede at få hendes knoer ind i røven. Blødt, hårdt, langsomt, dybt og i perioder så dybt og hurtigt ind og ud, at jeg måtte stoppe hende, da det var for meget, og jeg havde mange pauser, da jeg var ved at få anal orgasmer hele tiden og ikke ønskede At afslutte nu. Hun havde hele tiden et grin på hendes ansigt, mens hun pressede mig til grænsen og længere end hvad jeg kunne tage. Ligesom vi havde aftalt. Hun pulede mig med sin store pik i lang tid, mens en af ​​dildoerne blev placeret dybt i munden og igen begrænser min vejrtrækning. Så fucking nasty !!! Så var det tid til at kneppe min hals igen i en 69 position, og samtidig bruge min røv med dildoer og fingre og hun suttede min pik samtidigt. Jeg var nødt til at komme ud af dette da jeg var på grænsen til at besvime og helt tabt på alt. På gulvet igen, knepper mig igen hårdt og spanker mit røv igen og igen. Så en drink, mens hun går på knæ for at sutte mig. Hun kunne ikke tage mig til roden, jeg var helt nede i hendes hals. Hun ville så gerne kneppes, og det gjorde jeg også. Hun spillede den af på hende selv og syntes som hun var ved at komme. Jeg bad hende om kun at komme i min mund, så jeg trak ud, og hun lagde mig mellem benene, og hun begyndte at onanere igen. Lige før hun kom, blev mit hoved trukket ned over hendes pik, og hun skød sin last dybt dybt i bunden af ​​min hals. Jeg kvæles næsten i alt dette igen og hev efter vejret. Skøre pige"!!!!! Nu var det min tur, og jeg sprøjtede mig selv over maven, som aldrig før. Der er mange detaljer, der ikke er beskrevet her. Da hun var rigtig god til at skifte mellem aktiviteter. Min Gud, jeg havde min hårdeste kneppetur nogensinde !!!!! Min hals er øm lige som mine knæ, og min røv og ryg gør virkelig ondt af al den spanking. Og det er mere end 24 timer senere jeg skrive dette. Helt utrolig oplevelse. Absolut en drøm der går i opfyldelse. Nå, af at læse dette kan du forstå hvorfor hun er hver en stjerne og dollar værd

Blev forventningerne indfriet?

Ja hun gjorde læs om det ovenfor!!!

Fik du noget der ikke står på listen?

Læs ovenfor!!!

Fik du nej til noget?

Nej tager du pis på mig???

Kommentar til antallet af stjerner

Top karakter til Nuria, Også til hendes veninde som jeg ikke kan huske navnet på.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Svendborg. 12/5 2017

Tilbage Alle anmeldelser

N: 1



Nuria*)

Seneste af 1 anmeldelser: Hardcore dominans med 2 colombianere!!!

Se profil
*) Nuria er også kendt som: Lilli, Amanda, Jesica og Wanda

Seneste profiler


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Dunkerque, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Stockholm, Sverige


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland