Super lækker ladyboy

Anmeldelse af: Jmix
Lagt på: 1493280343000
Kan læses på følgende sprog:

Annie

Jeg fik lige en halv time for mig selv, og den ville jeg bruge i selskab med en sød shemale/ladyboy, så jeg prøvede at ringe til Annie og fik at vide at vi sagtens kunne mødes. Jeg tog til adressen og blev lukket ind af ejeren af thaimassagestedet. Så blev jeg sendt til et rum, og så kom Annie, og wow! Hun var godt nok lækker! Slank, langt mørkt hår, flotte feminine ansigtstræk, i en stram, stram hvid lårkort kjole og høje hæle, og med en perfekt timeglasfigur.

Vi fik afregnet og så bad hun mig klæde mig af. Hun tog sin kjole og højhælede af, og hun er en lille nips med en fantastisk krop. Flotte, perfekte, bløde (efter omstændighederne) bryster og en dejlig fyldig røv. Lagde endda mærke til hun også har lidt sixpack på maven, så hun går op i sig selv. Jeg lagde mig ned og hun startede med at sidde på sine knæ på massagebriksen, med røven strittende i min retning, mens hun masserede min pik. Jeg kunne ikke lade være med at beføle hendes røv og pik, og blev da også nødt til at bruge min tunge begge steder. I al den tid gejlede hun min pik mere og mere op (dog ikke med mund, kun med hånd), til det punkt hvor jeg blev nødt til at bede hende om at stoppe, ellers var jeg kommet.
På et tidspunkt giver hun mig kondom på, smører den godt ind i creme, og lægger sig ned på siden, så jeg kunne glide ind i hende bagfra. Efter kort tid er jeg helt inde, og derfra knepper jeg hende i alle forskellige positioner, indtil hun spiller sin pik og ligner hun skal komme, og derefter kommer jeg selv, men hun kommer desværre ikke, og igen virker det lidt mekanisk. Jeg brugte sammenlagt lidt over 20 minutter derinde.

Men alt i alt, en rigtig god oplevelse, på trods af hun havde MEGET svært ved at kysse og få det til at føles intimt, en lille smule mekanisk, men en rigtig lækker ladyboy, jeg gerne ville besøge igen

Blev forventningerne indfriet?

Ja!

Fik du noget der ikke står på listen?

Nej

Fik du nej til noget?

Nej

Kommentar til antallet af stjerner

Hun var fantastisk dejlig

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

April 2017, Hillerød

Tilbage Flere reviews af Annie (+3) Alle anmeldelser

N: 1



Annie*)

Seneste af 8 anmeldelser: Glemmer Aldrig Den Første

Se profil
*) Annie er også kendt som: Nina

Seneste profiler


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Dunkerque, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark



 


 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: Stockholm, Sverige


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland