Meget tyk pik og lang. Det bedste knald jeg nogensinde har fået

Anmeldelse af: vanilla
Lagt på: 1489840805000
Kan læses på følgende sprog:

Rose

Hej, jeg mødte ROSE i Manchester i december 2016 Det var 02:00, og jeg forsøgte at ringe til et par escorts i nærheden, jeg har været en smule bange, da jeg vidste, at hun har et monster mellem hendes ben, fordi lang tid, før, havde jeg forsøgt at tage en kæmpe pik fra en Travestit og det gjorde virkelig ondt som ind i helvede .. så jeg var i tvivl, men ingen svarede mit opkald, så jeg ringede til hende, hun var meget sød og høflig og sende mig postnummeret til hotellet og spørger mig, hvornår jeg kommer, hun guidede mig, jeg var meget ophidset, fordi hun ser fantastisk godt ud på hendes billeder .. og overraskelsen var ikke stor da hun åbnede døren, Virkelig smuk!! hun er meget høj !!!, stor røv og store bryster, og ser meget feminin ud, dejlig atmosfære i rummet, jeg gav hende penge, og jeg tog et brusebad. Da jeg kom tilbage ventede hun på mig, jeg fortalte hende, at jeg vil have hende til at være TOP, men være blid i starten, hun sagde ok, jeg begyndte at kysse hendes krop, indtil hun tog hendes pik ud, woow, den var enorm, hun har et lille hoved, men bunden af ​​hendes pik er meget tyk ( prøv lige at tjekke hendes billeder) jeg prøvede at sutte hende, men pokkers jeg sige lille hoved? Jeg kunne ikke få plads til det i min mund, da jeg prøvede at sutte det, jeg kom til at røre hende med min tænder (sorry babe for dette), så vi fortsatte med at have sex. J eg bad hende om at være forsigtig igen, og hun tog mig i doggy, hun propper sin monster pik ind i mig og ventede på at jeg skulle vænne mig til det, den var enorm, så megen smerte i begyndelsen jeg var bange for at jeg ikke kunne tage det. Hun sagde er det hele kommet ind, hun ventede 1 min eller 2 så begyndte hun at kneppe mig langsomt, så forsvandt smerten (jeg var overrasket), jeg bad hende om at kneppe mig hårdere og hun gjorde det, jeg nød det virkelig, vi skifte mellem nogle forskellige positioner, jeg følte virkelig en enorm nydelse, så spørger hun mig om jeg vil have hendes sperm, og jeg sagde ja, hun beder mig om en 50er for det, og det var ok, hun dpillede den af og kom i min mund, jeg slugte det, det smagte virkelig godt, sødt. : P hun spurgte mig, om jeg også skulle komme og spurgte, om jeg ønsker at kneppe hende, jeg prøvede, men jeg kan kun lide at være passiv med TS / TV, Det fungerede ikke rigtigt, så hun spillede den af på mig indtil jeg kom (eller suttede mig af, jeg kan ikke huske det helt) Hun lo af, at jeg var bange for hendes pik i starten, og bagefter ville jeg bare have mere og mere

Blev forventningerne indfriet?

Ja, hun kneppede mig meget godt, var min bedste oplevelse med en TS og jeg har forsøgt mig med et par stykker. Jeg glæder mig til at møde hende igen, jeg tror hendes pik form er perfekt til min røv (lille hoved og så bliver den større ned mod roden) håber at at hun til vores næste møde, kan få mig til at komme ved at kneppe mig uden at røre ved mig.

Fik du noget der ikke står på listen?

Ja

Kommentar til antallet af stjerner

Hun var meget professionel, håber at der næste gang vil være mere tiltrækning mellem os, hun var også træt den dag jeg tror (hun netop ankom der og klokken var 2:00). Kys til dig babe, kan ikke vente med at se dig igen!

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

14 december 2016 MANCHESTER

Tilbage Alle anmeldelser

N: 1



Rose*)

Er i: Stoke on Trent, Storbritannien
Seneste af 13 anmeldelser: The best there is, no competition

Se profil
*) Rose er også kendt som: Danny og TS ROSEXXL

Seneste profiler


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Salzburg, Østrig


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Schweiz


 

Ts Tassia Santos

Er i: Tallinn, Estland
Seneste af 1 anmeldelser: Best TS ever