Stor oplevelse - jeg slugte hendes kugler

Anmeldelse af: Sjanten
Lagt på: 1487877720000
Kan læses på følgende sprog:

Nørrebros T-girl

Efter længe at have fulgt med her på Shemalewiki, besluttede jeg mig for at kaste mig ud i mit andet eventyr med en T-girl.

Jeg skrev til Nørrebros T-girl, og efter lidt sms' lavede vi en aftale. Hun tog imod mig i stilletter, sexet undertøj og en bluse, der viste nøjagtig så meget, at det var meget stilfuldt.

Vi satte os på hendes sofa, og hun var virkelig sød og snakkesaglig - lidt genert og med sine briller det mest forførende kontormus look. Vi kyssede - og wow kan den pige kysse - mens mine hænder gik på opdagelse på hendes meget silkebløde krop.

Hun tog mig med ind i soveværelset, hvor vi lagde os og kyssede vildt, mens vi befamlede hinanden overalt. Jeg slikkede hendes T-girl fisse, og slugte hendes kugler - hun satte sig mellem mine ben, og suttede min pik så den blev stenhård. Kastede sig over mig, og jeg kunne mærke hendes dejlige pik vokse mere og mere. Hun lagde sig på ryggen, og førte min pik i hendes t-girl fisse. Jeg knaldede hende mens jeg sad på knæ, så jeg kunne lege med hendes stenhårde pik.

Skal vi bytte spurgte hun. Jeg lagde mig på maven - og for kun anden gang i mit liv, fik jeg en pik i røven.... Først gjorde det ondt, men efter lidt var det dejligt - og Nørrebros T-girl var blid og indlevende. Hun vendte mig rundt, og efter kort tid slap hun sin ladning helt oppe i mig - tydeligt liderlig. Hun undskyldte, at hun ikke kunne lade være - men hun skulle bare vide hvor dejligt det var.

Jeg samlede mig lidt sammen - og tog hende bagfra - der gik ikke længe så gik raketten i hendes stramme og smukke T-girl fisse.

Blev forventningerne indfriet?

Nørrebros T-girl er ægte, sød, ligetil og nem at tale med. Hun er en pige jeg med glæde tog med i byen - mens den frække tanke om hendes lille hemmelighed ville pirre mig hele aftenen. Ja - hun mere end levede op til mine forventninger.

Fik du noget der ikke står på listen?

Det ved jeg ikke - alt vi gjorde kom af sig selv, og var meget naturligt.

Fik du nej til noget?

Hun sagde ikke nej til noget som helst.

Kommentar til antallet af stjerner

Jeg bliver fast gæst.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

København Februar 2017.

Tilbage Flere reviews af Nørrebros T-girl (+5) Alle anmeldelser

N: 2



Monique*)

Er i: København, Danmark
Seneste af 17 anmeldelser: En himmelsk sutteklar pik

Se profil
*) Monique er også kendt som: Nørrebros T-girl

Seneste profiler


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Dunkerque, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark



 


 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: Stockholm, Sverige


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland