Den smukkeste dame i verden

Anmeldelse af: API
Lagt på: 1481591232000
Kan læses på følgende sprog:

Ira Romanova

"Paris" har i mindst to år kaldt sig "IRA", det gamle navn kan hun ikke længere lide. "Paris" er ikke længere relevant for dig, og du har brugt meget lang tid på at afgøre, om en navneændring ikke vil være skadeligt. "IRA Romanova" vil forblive og vil kun blive smukkere og smukkere med tiden, det gælder for dig, og Iman (din kæreste fra Ffm der ikke længere er aktiv, desværre). De er lækre men og subiektivt men oprigtigt ment. IRA er nu min absolutte favorit. Sikke en sjældenhed faktisk ser hun meget bedre ud end de billeder, der kan Ses her! Meget diskret, ren, ikke mulig uden en aftale, ring først, den der ringer anonymt, ignoreres selvfølgelig (du kan ikke undgå senere trusler fra telefon osv i din branche). Hun mener, at hvis en mand virkelig ønsker at komme, så skal han også have nosser nok til at ringe først(ha ha), og ikke ringe fra et skjult nummer.

Jeg havde en vidunderlig dejlig oplevelse med Ira

Blev forventningerne indfriet?

Læs mere. Hun er ikke den letteste person at tale med i telefonen, og prøv at holde opkaldet så kort som muligt, men set i lyset af de mange komiske figurer, der irriterer damerne, kan jeg forstå det. Ved første indtryk tænker du at hun er noget arrogant, men hun vil have afklaret de pengerelaterede ting, og tåler virkelig ingen diskussion. Har aldrig fået sex, der var bedre! kom til tiden, ikke sjuske, kan du tage et brusebad, og vise hende din respekt, eller med andre ord hold dig fra at skilte med dårlig opdragelse.

Fik du noget der ikke står på listen?

Nej, det der er blevet lovet er også blevet leverett Sperm på dine læber og dit vidunderligt smukke engleansigt, at se dine læber, og min saft der løb ned af dem var guddommeligt- Kommer snart og besøger dig igen!

Fik du nej til noget?

Nej, en af ​​de få, der opfører sig virkeligt korrekt-, hvis hun ikke ønsker at have sex med dig, eller noget nogen ønsker ikke passer hende., så får de besked om det, og hun sender manden væk igen.

Kommentar til antallet af stjerner

Alt var korrekte. Fra dit udseende, tøj, det de anden ikke har råd til, hvad der er særligt vigtigt for mig, er også muligheden for en kultiveret underholdning og konversation, og renlighed, der er desværre en sjældenhed. Er ikke racist, men Balkan /Roma /Shemales tiltrækker mig ikke. .

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Berlin, 08.12.2016.

Tilbage Flere reviews af Ira Romanova (+2) Alle anmeldelser

N: 1



Ira Romanova*)

Seneste af 3 anmeldelser: Den smukkeste dame i verden

Se profil
*) Ira Romanova er også kendt som: Paris Romanova

Seneste profiler


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Salzburg, Østrig


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Schweiz


 

Ts Tassia Santos

Er i: Tallinn, Estland
Seneste af 1 anmeldelser: Best TS ever