En super TS duo-oplevelse

Anmeldelse af: Norw68
Lagt på: 1474144367000
Kan læses på følgende sprog:

Isabella BIGCOCK24cm

Jeg så Isabellas annonce og lavede en aftale via telefon. Jeg spurgte hende ud om en TS duo hun tilbød i øjeblikket med en anden TS kaldet Angelina, så jeg medbragte nogle ekstra penge bare for tilfældet at jeg endelig besluttet at være sammen med dem begge. Da jeg ankom viste hun mig venligt vej til soveværelset og hun tilbød mig den TS duo vi talte om.

Isabella imponerede mig virkelig, super feminine og sødt ansigt, høj med hendes høje pvc støvler og en god kropsform i en stram pvc kjole som jeg bad om. Hun bad sin veninde Angelina om at komme og vise sig frem, efter nogle få ord, forlod hun os igen, og Isabella spurgte mig, om jeg ville nøjes bare med hende eller om vi skulle laveduoen. Uden tvivl valgte jeg duoen, jeg har altid fantaseret om at laver en duo med to transer og efter at have set Angelina vidste jeg, at det var tid til at udleve den. Vi fik ordnet foretningerne og gik til det! Vi begyndte at klæde os af, jeg var virkelig liderlig og ønskede at de virkelig skulle bruge mig så jeg bad dem om at dominere og bruge mig, jeg ønskede kun at være passiv. På dette punkt må jeg sige, at Isabellas engelsk var virkelig god, men kan ikke sige det samme om Angelinas det var kun helt basalt, selvom jeg er sikker på, at hun godt kan forbedre det hurtigt, som hun sagde hun ville. Kommunikationen var dog ikke et reelt problem, fordi Isabella var god til at forklare og oversætte alt, Angelina ikke forstod. Angelina har en lækker krop, store bryster og smiler hele tiden, hvilket var virkelig cool. Hvad skal man sige om Isabella, som der endnu ikke er blevet sagt, jeg tog et kig på hendes store bryster, der virkede som helt naturlige, et virkelig godt stykke arbejde. Isabella syntes at tage føringen snart, skubbet hun mit hoved ned til hendes pik som vokser spektakulært meget fra slap til hård, og forbliver hård under hele sessionen. Hendes pik var yderst suttevenlig, ikke omskåret, fuldt barberet, det var en rigtig stor en, en af ​​de største jeg har smagt, det er helt sikkert, hvis ikke den er den største. Ud over ​​længden, er det der gør den virkelig lækker for mig dens tykkelse.

Angelina spillede mig af mens jeg suttede Isabella, jeg bad hende snart om ogs¨at give mig hendes pik at sutte Det var bare så godt. Angelinas pik er mindre end Isabellas, men stadig en stor størrelse. De virker som om de nyder det, som om de også selv tænder på det, de gør alt smilende og som om hvis de havde gjort det sammen i lang tid. Deres synkronisering var næsten perfekt, de vidste i hvert øjeblik hvad de skulle gøre, selv uden at tale et eneste ord mellem dem. De bekræftede senere, at de er rigtige venner ud over deres arbejde, så det kan jo forklare det. Jeg ville have dem til at spidstege mig, startede med Angelinas pik til at åbne mig bagfra i doggy style, mens jeg stadig sutter Isabellas. Efter at jeg fik vænnet mig til hendes pik, byttede de og Isabellas kneppede mig nu, og jeg var nødt til at bede hende om at være blid, fordi jeg stadig havde brug for nogle minutter til at vænne mig til den tykkelse. Jeg måtte stoppe med at spille mig selv af flere gange, fordi jeg næsten kom før jeg ville. Ønskede at prøve dobbelt penetration, men efter at have taget Isabellas pik vidste jeg, at jeg ikke ville være i stand til at få begge ind på samme tid, måske næste gang. Så efter at være blevet spiddet i begge ender på samme tid i nogle forskellige stillinger, bad jeg dem om at komme i mit ansigt, Isabella beordrede mig til at ligge ned på ryggen, så begyndte jeg at sutte deres boller og Isabella var den første til at skyde hendes ladning i ansigtet på mig, hsikke et cumshot, - virkelig godt . Et minut senere kom Angelina også. Jeg insta-kom lige efter, havde holdt mig tilbage næsten fra begyndelsen. De tilbød mig to håndklæder og viste mig vejen til badeværelset.

Blev forventningerne indfriet?

Helt bestemt, også Angelina. Efter min mening er Isabella hovedattraktionen her, men Angelina supplerer Isabella perfekt og de passer perfekt sammen, når de laver deres duo-ing.

Fik du noget der ikke står på listen?

Nej

Fik du nej til noget?

Nej

Kommentar til antallet af stjerner

Denne service skal betales godt, glem ikke, at du er sammen med to piger, så hvis du har råd til det vil jeg stærkt anbefale at tage dem sammen.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

I starten af september 2016 i Oslo, Norge

Tilbage Flere reviews af Isabella BIGCOCK24cm (+27) Alle anmeldelser

N: 2



Isabella BIGCOCK24cm*)

Seneste af 101 anmeldelser: She is hot and horny

Se profil
*) Isabella BIGCOCK24cm er også kendt som: Isabella og Isabella 24cm

Seneste profiler


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Salzburg, Østrig


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Schweiz


 

Ts Tassia Santos

Er i: Tartu, Estland
Seneste af 1 anmeldelser: Best TS ever


 

Andreana leane

Er i: Amsterdam, Holland