Gudinden Jane - jeg havde ikke en chance for at sluge det hele


Anmeldelse af: Donald
Lagt på: 1470428497000
Kan læses på følgende sprog:

Jane

Jeg mødte Jane i juni i år i Bangkok. Hun og en veninde kom til mit hotelværelse og gav mig en utrolig oplevelse. Begge piger var temmelig lækre, men jeg kunne ikke tage øjnene fra Jane. Hun var smuk! Høj, tynd og flotte bryster. Begge piger gled ud af deres kjoler og derefter fik de revet mit tøj af sammen. Vi tilbragte nogle minutter med at kysse og derefter fik jeg hånden ned i den anden piges trusser og blev belønnet med en flot pik, som hun straks skubbede i min mund.

Et par minutter senere trak jeg Janes trusser ned og fandt en kæmpestor pik! Det begyndte at vokse endnu mere, da hun gav mig den i munden, og her fortsatte den til næsten dobbelt størrelse. Jane begyndte at kysse, mens den anden pige legede med min røv og inden længe havde jeg hendes pik begravet i min røv. Da hun kneppede mig, suttede jeg så meget af Janes monster, som jeg kunne få i min mund - det syntes kun at være omkring halvdelen, og den hamrede mod bagsiden af ​​min hals. Alt jeg kunne tænke var, hvordan jeg overhovedet skulle få den op i min røv.

Det fandt jeg inden længe ud af! Jane og den anden pige byttede plads, og hun begyndte langsomt at trænge ind i min røv. Det gjorde lidt ondt i starten eftersom som jeg aldrig har fået noget så stort før, men Jane var meget tålmodig og blid og pludselig var hun nosse-dybt inde i min røv. Hun holdt den stille der et øjeblik, og derefter begyndte hun langsomt at kneppe mig. Efter et par minutter begyndte hun at banke i min røv som på en tromme. Jeg har næsten glemt den anden piges pik, der pludselig blev begravet i min mund og med et støn skød hun sin ladning dybt i ​​min hals og min mund.

Jane fik vendt mig om i missionær og kneppede mig sindsygt mens hun tungekyssede mig. Jeg var i himlen. Jeg fik min første håndfri orgasme nogensinde, mens hun gennempulede min røv. Da Jane var klar, trak hun sig ud af min røv, flåede hendes kondom af og skubbede pikken i min mund, hvor hun affyrede den største portion af sperm jeg nogensinde har set. Jeg kunne ikke engang begynde at forsøge at sluge det hele. Mens halvdelen af ​​det dryppede ned af min hage slikkede den anden pige det fra mit ansigt og rensesde mig med tungen.

Uden sammenligning den bedste ladyboy oplevelse, jeg nogensinde har haft! Jeg så Janes annonce her i Dubai og har allerede reserveret en lang date med hende den kommende weekend. Jeg ser frem til at servicere den enorme pik, så længe jeg kan.

Blev forventningerne indfriet?

Jane var meget sød og imødekommende, når jeg talte med hende for at lave den oprindelige aftale, men da hun kom til mit værelse, var hun endnu pænere end ventet. Kunne ikke have bedt om mere. Hvis du ønsker en utrolig oplevelse, så løb i stedet for at gå hen og besøge hende!

Fik du noget der ikke står på listen?

Vi har ikke diskutere en menu egentlig, men jeg fik en fornemmelse af, at hvis man behandlede hende godt, at stort set alt var på bordet.

Fik du nej til noget?

Nej behandl hende godt og med respekt. Hun er fantastisk!

Kommentar til antallet af stjerner

Bedste oplevelse jeg nogensinde har haft med en shemale, så hvis der var 10 stjerner som en mulighed, ville jeg have valgt det.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Bangkok juni 2016

Tilbage Flere reviews af Jane (+1) Alle anmeldelser

N: 1



Jane

Seneste af 5 anmeldelser: Tyk og fed super pik

Se profil

Seneste profiler


 

Nud-dispo

Er i: Boulogne Billancourt, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Salzburg, Østrig


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Schweiz


 

Ts Tassia Santos

Er i: Tallinn, Estland
Seneste af 1 anmeldelser: Best TS ever