Ellen kneppede og spermede på mig 3 gange!

Anmeldelse af: Junglemanden
Lagt på: 1468010660000
Kan læses på følgende sprog:

Ellen

Den første kontakt gik hurtigt og godt - jeg sms'ede hende og hun svarede hurtigt tilbage i rigtig sød tone, og jeg ankom hos hende 1,5 time senere. Hun var parat til tiden, og modtog mig med smil. Vi kyssede næsten med det samme.. hun var meget liderlig med det samme.. hun fornemmede hurtigt at jeg gerne ville kneppes af hende og være den passive, og jeg fik hurtigt hendes pik i munden. En stor, flot, mørk pik, som hurtigt voksede til at være meget hård og meget stor - så fedt! Hun mundkneppede mig hårdt, og det var tydeligt at det tændte hende ret så meget.
Hun var så meget oppe at køre.. så ret tidligt spurgte hun om ikke måtte sperme på mig først, og så kneppe mig og komme igen efter hun havde kneppet mig - jeg sagde selvfølgelig ja, og hun sprøjtede mig i ansigtet og i munden - og 1-2 minutter efter kneppede hun mig et godt stykke tid i forskellige stillinger, mens hun talte frækt og var sindsygt fræk og virkelig, virkelig nærværende. jeg bad hende komme igen i min mund, og det gjorde hun - hun kom næsten mere den anden gang. Derefter kneppede hun mig igen (hun er helt fantastisk!) og jeg kom helt utrolig godt mens hun kneppede mig. Da jeg lå der med hendes og min sperm på mig, var hun stadig så tændt, at hun spurgte om hun ikke måtte tage mig een gang mere og så komme på min røv og ryg - jeg sagde selvfølgelig ja, og så tog hun mig bagfra igen, og kom for tredje gang med et flot sprøjt på mine baller og ryg.
Hun er fuldstændig mind-blowing. Og så er hun ekstremt sød og snakkesalig - hele vejen igennem top-klasse. Jeg tvivler oprigtigt på at der er nogle, der kan levere dét hun kan, og så med det fine, søde væsen samtidig. Måske skyldes det at hun kunne komme 3 gange på 1 time at hun ikke havde kommet i 2 dage som hun sagde hun ikke havde, ved det ikke, men jeg er vildt imponeret. Hun knepper både ret hårdt og støder hendes store pik helt i bund, men også varieret, og hun reagerer når jeg lige beder hende tage det lidt langsommere.

Blev forventningerne indfriet?

Jeg havde virkelig høje forventninger efter at have læst en del anmeldelser, men jeg må sige at mine forventninger blev overgået.

Fik du noget der ikke står på listen?

nej

Fik du nej til noget?

nej

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

8.juli 2016

Tilbage Flere reviews af Ellen (+134) Alle anmeldelser

N: 1Ellen*)

Seneste af 139 anmeldelser: Fanget og bortført fra Føtex

Se profil
*) Ellen er også kendt som: Bianca Gold

Seneste profiler


 

Alex

Er i: Tokyo (東京), Japan


 

Paulina

Er i: Yokosuka (横須賀市), Japan


 

Bella

Er i: Tokyo (東京), Japan


 

Jopay

Er i: Kuala Lumpur, Malaysia


 

Khimmy

Er i: Kuala Lumpur, Malaysia


 

Ts latifa

Er i: Kuala Lumpur, Malaysia


 

Natasha

Er i: Vesterbro, Danmark


 

Ivonne

Er i: Esbjerg, Danmark


 

Carol

Er i: Oulu, Finland


 


 

Carmela

Er i: Kuala Lumpur, Malaysia


 


 

Scarlet Ts

Er i: Ingolstadt, Tyskland


 

Eva Rodriguez

Er i: Hamburg, Tyskland


 

Bruna

Er i: Zürich, Schweiz