Rimmede hendes søde røv

Anmeldelse af: KeithLaird
Lagt på: 1453744261000
Kan læses på følgende sprog:

Rebecca

Jeg har mødt den smukke Rebecca to gange nu i Dublin. En smuk dame, og en endnu sødere person. Jeg er ikke så erfaren, men altid villig til at udforske. Sidste gang jeg mødte hende, var den første ting der skiller sig ud, da jeg gik op ad trappen bag hende til lejligheden.

Hun var iført en løs t-shirt og ingen bund. Hendes varme og glatte frækkere røv kigger ud nedenunder, og gør mig hård bare af at gå op ad trappen. Hun var netop ankommet til Dublin efter flyveturen, og jeg tror, hun ​​var en smule træt, men hvad der fulgte var uden tvivl den bedste oplevelse i mit liv. Begyndte at kysse lidenskabeligt omgående, og begge lå vi på sengen sammen derefter. Stoppede for at tage sig af finanserne og så tilbage til legen. Jeg strippede til mine boksere, og hun lå på ryggen bare iført hendes trusser. Vi kyssede lidenskabeligt lidt længere, jeg var nu stenhård, og jeg kunne mærke hendes vokse også. Jeg flyttede mig ned af hendes krop, og fjernede hendes trusser, tog hendes smukke lem i min mund. Hun var hård, og jeg nød sutteriet og derefter rimmede hendes søde røv.

Jeg havde brug for hende inde i mig. Jeg stod op og på alle 4 på sengen, og hun begyndte at rimme mig. Jeg var i himlen og inden længe måtte jeg bare blive kneppet. Jeg lå på alle 4, og hun pulede mig, mens hun spillede mig godt. Inden længe kom jeg, og hun var også snart tæt på. Hendes varme sperm blev skudt ud over min mave og boller, og jeg var i min egen verden under de få øjeblikke. Vi havde en dejlig lille snak efter jeg havde taget et bad, og jeg tror, ​​hun fik tid til en lur bagefter.

Jeg ønskede virkelig at bare komme ind og ligge nøgen sammen med hende, indtil vi begge vågnede og hun gled inde i mig igen. Min absolutte favorit person til alle tider!

Blev forventningerne indfriet?

Absolut.

Fik du noget der ikke står på listen?

Det er mellem mig og Rebecca!

Fik du nej til noget?

Nej, hun var vidunderlig.

Kommentar til antallet af stjerner

Jeg ville ønske jeg kunne se dig hver dag!

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Dublin, sommeren 2015.

Tilbage Alle anmeldelser

N: 1



Rebecca

Seneste af 1 anmeldelser: Rimmede hendes søde røv

Se profil

Seneste profiler


 

Beatriz

Er i: Dublin, Irland


 

JenFitTS

Er i: Herlev, Danmark


 

Pinky Love

Er i: København, Danmark


 

LauritaTBM25

Er i: Stockholm, Sverige


 

Claudia

Er i: Rouen, Frankrig



 

Letyy

Er i: Almeria, Spanien



 

Anne Shah

Er i: New York, USA


 

QueenGx

Er i: Wan Chai (灣仔), Hong Kong


 

BrunaBrazil

Er i: Cannes, Frankrig


 

Lara

Er i: Fürth, Tyskland


 


 

Olivia

Er i: Stockholm, Sverige