Hennes kuk är nog ca 24 cm och är ganska stor

Recension av: Den liderlige
Publicerad: 1416158849000
Är tillgänglig på dessa språk:

Juliana

Hade ringt henne och nu heter hon Pamela och bad om priset, vad jag kunde tänka mig och därmed inga problem. Hittade adressen vejlelandevej 74-75. Möttes av en tjej, väldigt lite tilltalande, och blev sedan visat in i ett rum, med fönster i direkt anslutning till vägen. Hade fått höra 30 min kostnad 1000 kr och 1 timme 2000 kr. Och när jag kom in i rummet fanns en prislista och här kostar 30 min 1300 kr, hade dock bestämt mig för att om hon ville ha mer, körde jag igjen, men det gjorde hon inte. Vi tar de positiva först: Det är henne på bilden, men har ett annat namn. Hennes kuk är nog ca 24 cm och är ganska stor och så är hon mycket hög. DET VAR DET !!

Negativt: Resten av upplevelsen, hade beställt 30 minuter, men hade pengar, om det skulle visa sig vara en upplevelse, men nej. I början var hennes kuk hårt och gjorde lite ont när hon kom in, men efter 3-4 minuter, var den mer och mer slapp och hon började spela min kuk, som om jorden skulle gå under och endast en position hela vägen igenom och ihop, kanske 15-20 minuter med förspel som den längsta. Hennes kuk var så slapp att den rök ut ....

Var dina förväntningar uppfyllda?

inte alls, det hela var fel efter det att hon fick sina pengar. uruselt .... och så, jag antar östeuropeiska tjej som tok emot, här borda mam köra bort omedelbart. Som sagt, hennes kuk var imponerande dom första 3-5 minuter max, det är sorgligt och mycket nedslående. Inte spendera pengarna på henne.

Hon sa nej till något på menyn?

Fick inte det, men bara ett läge.

Kommentera på antalet stjärnor

Om jag kunde ge 0 stjärnor, fick hon det. Måste erkänna att numera är det bara en minoritet som lever upp till vad dom skriver och du ska trots allt betala en massa pengar, och det är också ok om dom bara vill göra en ordentlig prestanda, men det var en (stor) besvikelse, tyvärr.

Tid och plats för upplevelsen

Vejlelandevej 74-75, Fredericia omkrink på 15.40

Tillbaka Flera recensioner av Juliana (+2) Alla recensioner

N: 1



Juliana*)

Senaste av 4 recensioner: Bad communication and bad service

Se profil
*) Juliana är också känd som: Giuliana, Pamela, Tania och

Nyaste profiler


 

La'riya Dior

Är i: Köpenhamn, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Är i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Är i: Salzburg, Österrike


 





 

SEXY-SEXY

Är i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Är i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Är i: Zürich, Schweiz


 

Ts Tassia Santos

Är i: Tartu, Estland
Senaste av 1 recensioner: Best TS ever