Røven blev varmet godt op

Lagt på: 1457970188000
Kan læses på følgende sprog:

Ellen Houston

Jeg mødte denne frække shemale med min kæreste på en bar, vi fik sludret lidt og spurgte min kæreste om hun ville prøve en traktor med en shemale hun tøvede men sagde det var helt okay, hvis jeg ville, da jeg havde gået og snakket lidt om det. Da jeg spurgte den frække Ellen, sagde hun, at vi kunne tage videre hjem til hende og drikke lidt, hendes engelsk var ikke det bedste men nok til at vi kunne forstå hinanden.

Da vi ankom til hendes lejlighed tilbød hun os alkohol og gik hen og skiftede og kom tilbage iført hot pants og en top meget fræk og flot. Vi drak og pludselig tog hun sin pik frem og tvang mig til at sutte. Hun mundkneppede mig så groft og jeg elsket hendes store pik og kunne ikke få nok, mens min kæreste stod og legede med sig selv wow!

Jeg tog mit tøj af, og hun lagde mig på ryggen mens hun bare gik i gang med at kneppe mig, det gjorde en smule ondt til at starte med, men da røven blev varmet godt op, nød jeg hvert et sekund, mens hun kneppede mig. Nu kom min kæreste og satte sin fisse i hoved på mig og tvang mig til at slikke. Ellen tog sin pik ud og fik min kæreste til at sutte på den, vi skiftet lidt stillinger og min kæreste ville kneppes af os begge, da hun blev meget liderlig af det hele. Til sidst kom vi begge i munden på min kæreste, det var så frækt, og hun tilbød os at blive og drikke lidt og sludre, og det gjorde vi, og det endte med at vi sov hos hende og kneppede stort set hele natten.

Da jeg stod op dagen efter, så jeg at min kæreste og Ellen allerede var i gang med at kneppe, det var så frækt at se, at jeg hoppede over og sprang på min kæreste også. Det var den bedste dag for mig og min kæreste, vi kunne bare ikke få nok.

Blev forventningerne indfriet?

Ja og mere end det.

Fik du noget der ikke står på listen?

Tror jeg fik mere end det der står på listen.

Fik du nej til noget?

Nej overhovedet ikke.

Kommentar til antallet af stjerner

Hun elskede min kærestes fisse, hun fik min kæreste til at komme 4-5 gange, imens hun slikkede hende.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

December.

Tilbage Flere reviews af Ellen Houston (+3) Alle anmeldelser

N: 1



Ellen Houston*)

Seneste af 7 anmeldelser: Really horny ts

Se profil
*) Ellen Houston er også kendt som: Hellen

Seneste profiler


 

Beatriz

Er i: Dublin, Irland


 

JenFitTS

Er i: Herlev, Danmark


 

Pinky Love

Er i: København, Danmark


 

LauritaTBM25

Er i: Stockholm, Sverige


 

Claudia

Er i: Rouen, Frankrig



 

Letyy

Er i: Almeria, Spanien



 

Anne Shah

Er i: New York, USA


 

QueenGx

Er i: Wan Chai (灣仔), Hong Kong


 

BrunaBrazil

Er i: Cannes, Frankrig


 

Lara

Er i: Fürth, Tyskland


 


 

Olivia

Er i: Stockholm, Sverige