En fantastisk rimming som gjorde meg galen


Anmeldelse av: Chris
Publisert: 1406677451000
Anmeldelse er tilgjengelig på følgende språk:

Tia Phoenixx

Jeg var veldig heldig å ha en sjanse til å se den beryktede Tia Phoenixx på hennes siste dag i København. Jeg bestilte en 75 minutter vip session med 500 kr i rabat på hennes vanlig sats. en meget god handel! Tia møtte meg i døra med hennes nydelige store smil. Hun hadde på seg en veldig sexy sett med undertøy som viste frem kroppen hennes perfekt. Hun tilbød meg en flaske med vann, og vi brukte noen minutter å bli kjent med hverandre og diskutert mine ønsker. Etter å ha blitt komfortabel hun ga meg noen avslappende massasje mens jeg var på min mage etterfulgt av en fantastisk rimming som gjorde meg galen.

Tia er en bra kysser, og vi brukte litt tid på å kose og kysse hverandre med gjensidig kuk strykning. Jeg ga henne oral og hun syntes å virkelig liker det, og ba meg om å klemme henne sensitive brystvorter mens min munn og tunge jobbet på hennes vakre kuk og baller. Etter noen 69 spurte jeg Tia om å sette seg på toppen av meg. låket gikk på, og vi prøvde et par minutter, men det begynte å gøre vont så jeg stoppet og spurte Tia om å komme på ansiktet mitt. Så jeg begynte å suge og bite på Tia brystvorter mens hun strøk seg selv. Etter noen minutter med suging blåste hun lasten hennes over hele ansiktet mitt, og deretter gnidd det i. Hun sa hun var ganske kåt i dag. Så søkte hun noen lotion til pikken min, la seg oppå meg med pikken min i mellom bena hennes, nådde i mellom og strøk meg til en orgasme. Etterpå koste og snakket vi, og hadde et flott menneske til menneske opplevelse. Etter oppryddingen snakket vi litt, og da kjørte jeg igjen med en stor tilfredsstillelse. Jeg vil definitivt se henne når hun besøker København neste gang.

Ble forventningene innfridd?

Tia er en svært populær jente. Hvis du liker det du ser på internett om henne (og det gjør jeg) så vil du liker henne i virkeligheten. Hun er definitivt opp til mine forventninger og mer

Fikk du noe som ikke var på menyen?

Ja

Kommentar til antall stjerner

Tia er ikke en clock watcher. Ved dette punktet måtte jeg forlate Tia. Jeg så på klokken på telefonen min og 75 minutter var allerede oppe, men hun hadde aldri en gang nevnt tiden. Vi fikk begge kledd på oss, hun ga meg et kyss farvel, og jeg gikk. Jeg likte veldigt min opplevelse med Tia og vil definitivt se henne igjen neste gang hun kommer til byen.

Hvor og ca. når ble din erfaring gjort?

København 29. juli 2014 15:00 Danmark

Tilbake Flere anmeldelser av Tia Phoenixx (+18) Alle anmeldelser

N: 2



Tia Phoenixx

Er i: Salvador, Brasil
Siste av 19 anmeldelser: Always the best experience each time

Se profil

Nyeste profiler


 

Nud-dispo

Er i: Boulogne Billancourt, Frankrike


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Stockholm, Sverige


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Sveits


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Sveits


 

Ts Tassia Santos

Er i: Tallinn, Estland
Siste av 1 anmeldelser: Best TS ever