Første gang, jeg prøvede at få pik


Anmeldelse af: Tricky
Lagt på: 1395301235000
To be read in these languages:

Adriana Cicarely

Efter at have været i seriøse overvejelser i flere uger besluttede jeg mig for at prøve en lækker trans igen. Det var længe siden, og lysten til at prøve en lækker shemale var stor. Jeg tjekkede udvalget grundigt ud - alt for ofte er man blevet fuppet af fake billeder eller arrogante og halv-maskuline trans-piger, som ikke kender ordet 'service', og slet ikke har gjort sig klart, hvad begrebet 'glædespiger' dækker over.

Valget faldt på brasilianske Adriana, og det kom jeg ikke til at fortryde... Adriana er en smuk, feminin pige, og hendes udseende lever til fulde op til billederne. Faktisk vil jeg sige, at hun er smukkere i virkeligheden. Hendes bryster er dejlige og tilpas store, og så har hun flotte brune brystvorter, som de fleste piger vil misunde. Hendes pik er fin stor - størrelse medium-large, og den bliver stenhård og kneppeglad.

Hun havde ingen problemer med at komme under mit besøg, og det var ingen extra-charge for dette.

Blev forventningerne indfriet?

Ja, til fulde. Vi kyssede, kælede, slikkede hinanden (uden gummi), og hun kneppede mig. Det var første gang, jeg prøvede at få pik, og jeg havde seriøse problemer med at tage hendes pik. Hun fik dog varmet mig op, og til sidst pumpede hun, det bedste hun havde lært, indtil hun var tæt på at komme. Hun trak sig dog ud, tog gummiet af og fyrede kanonen af i min mund og ud over mit ansigt. Bagefter var hun lidt mat, men jeg fik hende varmet op, og så var det min tur til at kneppe. Hun var dejlig stram og villig, og vi prøvede flere positioner, så det varede ikke længe, før jeg kom med et brag.

Fik du noget der ikke står på listen?

Ja, hun slog en del af prisen. Hun ville ovenikøbet gerne kysse og sutte uden gummi, og desuden fyrede hun den lækreste ladning varm sperm ud i min mund og over mit ansigt.

Fik du nej til noget?

Nej. Jeg bestilte en halv time, og det fik jeg.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Randers, marts 2014.

Back More reviews of Adriana Cicarely (+2) All reviews

N: 2



Latest profiles


 

Beatriz

Is in: Dublin, Ireland


 

JenFitTS

Is in: Herlev, Denmark


 

Pinky Love

Is in: Copenhagen, Denmark


 

LauritaTBM25

Is in: Stockholm, Sweden


 

Claudia

Is in: Rouen, France



 

Letyy

Is in: Almeria, Spain



 

Anne Shah

Is in: New York, United States


 

QueenGx

Is in: Wan Chai (灣仔), Hong Kong


 

BrunaBrazil

Is in: Cannes, France


 

Lara

Is in: Fürth, Germany


 

TSMELLINA

Is in: Glasgow, United Kingdom


 

Olivia

Is in: Stockholm, Sweden