Er du klar til at blive voldtaget?

Anmeldelse af: toyboy
Lagt på: 1410511732000
Kan læses på følgende sprog:

Belladenise

Wow, wow og wow det er den eneste måde at starte min kommentar. Denne pige er utrolig og er den bedste escort-oplevelse jeg nogensinde har haft. Jeg ringede til hende i går eftermiddags, og jeg vidste, at hun ville være fantastisk, da jeg hører hendes sexede stemme og hun havde ikke noget imod at svare på mine spørgsmål og med nogle grin undervejs som fik mig til at glemme at jeg var nervøs, fordi jeg skulle til at besøge en trans, godt engelsk, hvilket er virkelig vigtigt for mig, fordi jeg kan lide at udtrykke mig og få det tilbage. Jeg lavede en aftale, og ankom til tiden til hendes adresse, og hun beder mig om at vente nogle minutter, nervøse følelser igen, men da jeg endelig gik ind i hendes lejlighed, vidste jeg, at hvert minut jeg havde ventet udenfor, var det værd.

Åh min Gud, hun har det mest eksotiske ansigt, jeg har set, selv på en bio piger, hvis du ved hvad jeg mener: Store øjne, fantastiske læber, charmerende smil, i ét ord: smuk og Åh min Gud !. hvilken en krop .. helt uvirkelig, hun er petite, men med de perfekte kurver og hendes røv er perfekt: ikke for stor ikke for lille, jeg blev bare hård med det samme, da jeg så hende gå meget sexet til soveværelset, Vi blev enige om, at jeg blev en time og derefter begynder hun at kysse mig og for helvede, hun er en fantastisk kysser, så begynder vi at røre ved hinanden og pludselig tvinger hun mig til at gå ned i hendes trusser og vise mig hendes store pik og siger til mig .. Kan du lide min store pik? Jeg eksploderer næsten i det øjeblik, men jeg modstår og begynder at sutte hende, og den voksede inde i min mund,hun greb fat i mit hår og tvang den ned i min hals, indtil jeg ikke kan tage det længere, efter et par minutter, havde jeg tårer i mine øjne.

Så sagde hun til mig, er du klar til at blive voldtaget? Jeg var så ophidset, og jeg svarer ja!, og hun gjorde det, hun spidder mig i lang tid med skiftende bevægelser fra langsom til hurtig i forskellige stillinger. Strålende præstation. Hun gjorde mig helt vanvittig af liderlighed.. hun er en 5 stjernet knepper, så beder jeg hende om at komme i min mund, fordi jeg tror, ​​jeg fik lidt luft i maven, som ikke gør mig i humør til at blive kneppet mere med sådan en stor pik, og hun siger: vil du have, at jeg fylde din forpulede mund med min sperm bitch? og absolut et ja fra mig og derefter eksploderede hun. Jeg fik en stor og varm ladning i min mund, hun smager så godt, og jeg kom straks med hendes klat i min mund. Jeg havde ikke følt mig så tilfredsstillet i lang tid. Hun hjælper mig med rengøringen med sit djævelske smil og jeg var nødt til at slappe af i hendes seng i 5 minutter, fordi mine ben rystede efter alle oplevelserne. vi starter en dejlig samtale, der får mig til at tænke at denne pige er også kvik. Min kære Aythama du fortjener det bedste af det bedste.

Blev forventningerne indfriet?

Åh ja, jeg vidste, at hun ville være god, men ikke så god, og hun havde helt ret, jeg forlod hendes lejlighed med et stort smil på mit ansigt. Endelig 2 fantasier jeg har haft var gået i opfyldelse. Strålende!

Fik du noget der ikke står på listen?

Ja, hun har en fantastisk personlighed og hun ved helt sikkert, hvordan man holder en interessant samtale kørende. Toppen af ​​toppen.

Fik du nej til noget?

Hun afslog at komme hjem til mig og bo hos mig for evigt.

Kommentar til antallet af stjerner

Du skal have mere end 5 stjerner for denne form for episke oplevelser. Har Ingen ord til at beskrive, hvor glad jeg er.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Københavns City Center, gåafstand fra Cafe Europa. september 2014

Tilbage Flere reviews af Belladenise (+44) Alle anmeldelser

N: 2



Belladenise*)

Er i: Göteborg, Sverige
Seneste af 131 anmeldelser: Belladenise <333

Se profil
*) Belladenise er også kendt som: Aythama og Kelly

Seneste profiler


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: København, Danmark


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland