Begyndte at slikke mit røvhul


Anmeldelse af: Messerwisser71
Lagt på: 1434279354000
Kan læses på følgende sprog:

Ellen

Jeg har haft kik på Ellens profil i noget tid - jeg troede faktisk at profilen var "fake", da hun ikke har svaret de første par gange jeg ringede til hende. I går kom jeg ved en fejltagelse til at trykke på hendes nummer og fik hendes sexede stemme i røret. Jeg blev lidt paf, men også mega brunstig, da jeg huskede hendes billeder fra denne hjemmeside. Vi aftalte en time og hun sendte mig sin adresse.

Da jeg dukkede op var jeg super overtændt og meget spændt - og til min store glæde var hun identisk med sine billeder (har desværre prøvet det modsatte flere gange og det gør altid oplevelse dårligere efter min mening)! Efter betalingen satte hun mig på sengen, og slap sin store sorte anaconda løs fra latextrussen lige foran mit ansigt. Sikke en moppedreng. Efter lidt "dick-slapping" fik jeg lov til at sutte på den. Ellen virkede også ekstrem liderlig hvilket virkelig tændte mig.

Vi gik over i en 69'er, hvor jeg flere gange måtte kalde "time-out", da hendes sorte mamba fik mig til at kløjs. Derefter vendte hun mig om på maven og begyndte at slikke mit røvhul mens hun malkede min stive pik samtidig.

Så hev hun et kondom på hendes stenhårde, sorte pik og begyndte at gennempule mig i flere forskellige positioner. Highlightet for mig var reverse cowgirl, hvor hun spillede min pik samtidig med at vi så på os selv i et stort skabsspejl (som stod ved siden af sengen). Det fik mig til at monsterkomme udover mig selv. Med sperm udover hele min mave, beordrede hun mig ned på knæ, hvorefter hun sprøjtede sin sperm i ansigt på mig. Totalt messy og gooey!

Jeg fik taget et lyn-bad, kindkysset Ellen farvel og stod på gaden kort tid efter, med bæverende ben, halvrystende i ekstase efter at være blevet kneppet både godt og grundigt...

Blev forventningerne indfriet?

Det var en value for money oplevelse. Hun var meget på og tog kontrollen over seancen, hvilket passede mig perfekt - jeg behøvede ikke at coache hende i noget...

Fik du noget der ikke står på listen?

Spurgte ikke.

Kommentar til antallet af stjerner

Som alle andre ville jeg gerne give Ellen flere stjerner end 5.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

11. juni 2015.

Tilbage Flere reviews af Ellen (+132) Alle anmeldelserEllen*)

Seneste af 134 anmeldelser: Det er sådan en pik ,man skal have - lækkert!

Se profil
*) Ellen er også kendt som: Bianca Gold

Seneste profiler


 

Burcu

Er i: Istanbul, Tyrkiet


 

Nora

Er i: Kuching, Malaysia


 

Nicole

Er i: München, Tyskland


 

Day Desire

Er i: Athens (Αθήνα), Grækenland


 

Ladyboy Meina

Er i: Beijing (北京市), Folkerepublikken Kina


 

Esthefania Leon

Er i: Ciudad de México, Mexico


 

Paris Conty

Er i: Oslo, Norge


 

Sara

Er i: Oslo, Norge


 

Veronica

Er i: Bergen, Norge


 

Viviana

Er i: Oslo, Norge


 

Dream

Er i: Vejen, Danmark
 

Yanka Dark

Er i: Barcelona, Spanien


 

Helen

Er i: Kadıköy, Tyrkiet