Jeg havde hendes 23 cm pik oppe i mig

Anmeldelse af: EllensBitch!
Lagt på: 1376866892000
Kan læses på følgende sprog:

Ellen

En fræk juli-aften blev det i hvert fald. Jeg havde længe kigget på Ellens profil og ville gerne prøve en stor pik oppe i mig. Jeg fandt pengene frem til et 30-minutters møde og tog hen til hende.

Hun åbnede døren og lignende en drøm! Jeg blev med det samme liderlig og 100% fascineret af hendes frække fetish-outfit. Hun er 100% som på hendes billeder.

Hun bad mig om at tage tøjet af, og med det samme det var gjort, begyndte vi begyndte at kysse hinanden. Derefter ramte vi langsomt sengekanten, hvorefter hun begyndte at sutte mig og jeg var også vildt fascineret af hendes store pik, så jeg kunne ikke lade være med at smage på den.

Efter lidt tid sagde hun, at hun gerne ville kneppe mig og at jeg skulle ligge med ryggen til hende. Jeg gjorde som sagt og kunne langsomt føle hendes dejlige store pik glide op i mig. Der gik ikke længe før hun lagde sig på ryggen og ville have jeg skulle ride hende. Jeg gjorde det med glæde og hun så fantastisk ud samtidigt med, at jeg havde hendes 23 cm pik oppe i mig.

Ellen var godt liderlig og lagde mig med ryggen på sengen, hvor hun bagefter to mine ben op og stak sin pik dybt ind i mig, og begyndte at kneppe mig hårdt. Har aldrig mærket en så stor pik så dybt. Det var vidunderligt at føle. Hun er virkelig god til at kneppe en, og min røv nød det især. Jeg begyndte at ride hende igen og var mega liderlig. Jeg begyndte at spille min pik samtidigt med og efter lidt tid sprøjtede jeg også helt vildt udover hendes dejlige bryster imens jeg red hende.

Jeg tror at næste gang jeg møder Ellen, så skal hun bare være 100% dominant og aktiv. Bare lade hende kneppe en som hun lyster er en fantastisk fornemmelse. Ikke noget man vil fortryde!

Blev forventningerne indfriet?

I den grad. Jeg er aldrig kommet og gået derfra med så stor en lyst til bare at blive der hele natten og blive kneppet gang på gang af hende.

Fik du noget der ikke står på listen?

Hun elsker at være aktiv. Tror man skal være tydelig, hvis man vil være den aktive.

Fik du nej til noget?

Ja, på 30 minutter vil hun ikke selv komme.

Tilbage Flere reviews af Ellen (+134) Alle anmeldelser

N: 2



Ellen*)

Seneste af 215 anmeldelser: Vild første gang!

Se profil
*) Ellen er også kendt som: Bianca Gold

Seneste profiler


 

Nud-dispo

Er i: Boulogne Billancourt, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Stockholm, Sverige


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Schweiz


 

Ts Tassia Santos

Er i: Tallinn, Estland
Seneste af 1 anmeldelser: Best TS ever