Bedste oplevelse

Anmeldelse af: Dampa
Lagt på: 1702054002000
Kan læses på følgende sprog:

Agatha Russell

Jeg har besøgt skønheden jeg fik hurtigt kontakt til hende og aftalt et tidspunkt, jeg kørte ud til hende og fik ringet på hendes dør, døren blev åbnet og der stod hun hun er sindssyg flot, jeg blev budt indenfor og fik tilbudt et bad jeg valgte og tage badet ville være helt ren til jeg skulle være sammen med denne skøhed.

Jeg kom ind på værelset efter badet og hoppet op i sengen til hende, jeg begyndte og kærtegne hendes store flotte brister, samtidig med hun spillet sin pik, hun førte mit hoved ned til hendes pik og tvang mig til og sutte hendes, aldrig har jeg oplevet så stor stiv og flot pik som hendes, den er kæmpe stor.
Jeg suttet den bedste jeg havde lært på hendes kæmpe pik, den blev stører og stører .
..
Nu ville skønheden kneppe mig, hun beordret mig ned på alle fire så hun kunne tage mig bagfra, jeg lå et øjeblik og blev lidt bange, jeg skulle have den store pik op i min røv kunne jeg det, hun trængte langsomt ind i min røv gjorde lidt ondt da hun trængte ind da hendes pik er kæmpe stor, hun knepper mig først stille og roligt, herefter bliver det vildt hun sættet tempoet op og knepper mig hårdt og helt i bund, hun tager fat i mine hofter og knepper mig endnu hårdere, jeg må indrømme jeg hyler og skriger af liderlighed.

Hun forsætte med og kneppe mig hårdt. Hun beordret mig op og ride på hendes pik hun banker den i mig ,hun får mig nu op og stå på gulvet hun står bag ved mig og kærtegner mig jeg kan mærke hendes store pik mellem mine Baller,mens vi står op trænger hun ind i min røv bagfra, mens hun hat sin store pik inde i min røv løfter hun mig op og knepper mig som en luder, hun er så dybt i min røv og jeg hyler og skriger hun gemmer knepper mig, herefter smider hun mig over på sengen og knepper mig hårdt bagfra igen.

Hun tvinger mig nu til og slikke hende i røven mens jeg spiller min pik jeg kommer i en kæmpe orgasme.

Det er den bedste sex oplevelse jeg nogen sinde har haft... denne skønhed er klart den bedste du kan gå til hvis du er til store pikke

Blev forventningerne indfriet?

Ja langt over forventning

Fik du noget der ikke står på listen?

Ja

Fik du nej til noget?

Nej

Kommentar til antallet af stjerner

Hun har fortjent flere stjerner

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

København november måned

Tilbage Flere reviews af Agatha Russell (+126) Alle anmeldelser

N: 1



Agatha Russell

Er i: København, Danmark
Seneste af 89 anmeldelser: Perfect experience with a very hot and sexy lady

Se profil

Seneste profiler


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Salzburg, Østrig


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Schweiz


 

Ts Tassia Santos

Er i: Tallinn, Estland
Seneste af 1 anmeldelser: Best TS ever