Kåtslag!

Recension av: Hisingsfarbrorn
Publicerad: 1677339437000
To be read in these languages:

Leona

Leona är en ung tjej med glimten i ögat och nära till skratt. Hon tog emot mig med ett förföriskt leende i sin mysiga lägenhet, klädd i sexiga underkläder och andra önskvärda attribut som gör en upplevelse komplett. Smärt och slim i kroppen och "råkade" plötsligt flasha sin "klitta" och det var den givna signalen som gjorde att vi snabbt hamnade i hennes säng och jag fick den i munnen. Den smakar gott! Jag njöt i fulla drag av att känna hur hård den blev när jag sög...och blev förstås själv lika hård. Jag flyttade fokus med min mun till att slicka hennes sexiga, hårlösa stjärt tills den var alldeles plaskvåt. För säkerhets skull fick jag dock en tub med glidmedel och smörjde in henne noggrant genom att pulla henne med mina kladdiga fingrar. Var nu så kåt att jag knappt minns hur jag fick på mig kondomen och sen...äntligen fick känna hur jag gled in i henne. Hennes rövhål kramade så gott kring roten att det var supersvårt att hålla sig. Försökte tänka på olika skatteregler och hur det känns när väckarklockan ringer på måndag morgon för att kunna knulla henne en liten stund i alla fall, hehe.
Efter en stund blev det trots allt för mycket och vi avslutade som vi kommit överens om i förväg. I en härligt kladdig och blöt 69a som slutade med att vi sprutade varandra i munnen. MUMS!

Var dina förväntningar uppfyllda?

ABSOLUT!

Fick du något som inte på menyn?

Det var ingen direkt meny till att börja med, utan vi kom överens om mina önskemål i förväg och de uppfyllde hon "above & beyond".

Hon sa nej till något på menyn?

Se ovan

Kommentera på antalet stjärnor

När det bara klickar och allt känns bra så finns bara högsta betyget att ge.

Tid och plats för upplevelsen

Göteborg, februari 2023

Back All reviews

N: 1



Leona

Is in: Gothenburg, Sweden
Latest of 3 reviews: Yummy

See profile

Latest profiles


 


 

Lariy'a dior

Is in: Oslo, Norway


 

Lariya Dior

Is in: Innsbruck, Austria


 

Nud-dispo

Is in: Clermont-Ferrand, France


 

La'riya Dior

Is in: Copenhagen, Denmark



 


 

Hot 9 inch dick

Is in: Trondheim, Norway



 

Divilia

Is in: Copenhagen, Denmark