Karol pulede mig til roden - både analt og i halsen!

Anmeldelse af: Kvartalskunden
Lagt på: 1639319026000
Kan læses på følgende sprog:

Karol

Jeg havde skrevet med Karol på WhatsApp siden dagen før. Jeg ville have en tid midt på aftenen, hvilket ikke var noget problem Hun skulle bare have en besked fra mig 20 minutter inden jeg dukkede op.

Hun åbnede døren og lukkede mig ind i en lille treværelses lejlighed på Nørrebro. Hun var iført selvsiddende strømper og en lille top / kjole. Jeg smed skoene i gangen og gik ind i noget der mindede om en kombination af en stue og et soveværelse. En stor seng midt i det hele med masser af plads til action.

Jeg lagde min jakke og i samme nu stod hun nu med pikken fremme. Den var ikke helt stiv endnu, men alligevel stor og fed…

Jeg havde en flaske champagne og to glas med som jeg skænkede til os. Og så begyndte jeg ellers at sutte på den store pik. Vi drak lidt mere og jeg begyndte prøvede at sutte hende med den kolde champagne i munden. Sjovt at prøve. Fik helt lyst til at fejre nytår på en ny måde… og med masser af knald på!

Vi skiftede frem og tilbage mellem at hun dels gennempulede mig analt på alle fire og dels bollede min hals til roden. Jeg er i skrivende stund godt øm i halsen!

Da vi havde kneppet rundt i næsten en time og var i gang med at deepthroate mig, spurgte hun hvor hun skulle komme. "I min mund", svarede jeg med tårer i øjnene - og ikke længe efter stønnede hun liderligt og min mund blev fyld med varm næsten skummende sæd. Jeg smagte nysgerrigt på det, holdt lidt på det og sank det.

Vi sad lidt og hyggesnakkede og drak ud, hvorefter jeg forsvandt ud i aftenkulden.

Blev forventningerne indfriet?

Absolut. Men nu har jeg også en svaghed for sorte shemales. Desuden var det en lettelse, at alt gik som aftalt. Ingen uventede problemer eller krav om ekstra betaling.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

1. december 2021, Nørrebro, København

Tilbage Flere reviews af Karol (+2) Alle anmeldelser

N: 2



Seneste profiler


 

celine

Er i: Berlin, Tyskland


 


 

lushtrans

Er i: Chur, Schweiz


 

Lariy'a dior

Er i: Leipzig, Tyskland


 

Lariya Dior

Er i: København, Danmark


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: München, Tyskland



 


 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: Oslo, Norge