Den smukkeste og frækkeste shemale af alle - VERDENSKLASSE

Anmeldelse af: Tyk pik
Lagt på: 1617556408000
Kan læses på følgende sprog:

Anastasia Penny

Har de senere år fået en forkærlighed for shemales, det kvindelige i kombination med den ”lille ekstra ting” er noget helt særligt.

Har igennem længere tid luret lidt på Anastasia Penny, de dejligste billeder, men pga. corona desværre ikke været i København så ofte som før. Det er vigtigt for mig, at der er tale om en feminin shemale, hvilket man ikke er i tvivl om hvis man ser nogle af de mange videoer som er uploadet med Anastasia. Med synet af hende på de mange videoer blev lysten for stor, og jeg besluttede mig impulsivt for at booke en overnatning og lave en aftale med hende. Kommer fra Nordjylland så en temmelig lang køretur, men lysten til hende efter at have set de mange dejlige videoer var simpelthen blevet for stor.

Vi skrev lidt frem og tilbage over mail, hvorefter aftalen blev at hun skulle komme til mig på Marriot da det var en betingelse fra hende, at det var et hotel uden keycard til elevatoren. 3.000 kroner for 2 timer blev aftalen.

Da hun ikke arbejder om aftenen blev aftalen, at hun skulle komme til mig kl. 12, og jeg valgte derfor at tage en ekstra overnatning så jeg kunne være frisk til hun ankom.

Selv om jeg har besøgt flere shemales var jeg godt nervøs i timerne op til hun skulle ankomme, og formiddagen føltes som en evighed.

Klokken var nu blevet 12 og det bankede sagte på min hoteldør. Må nok sige, at det gav et sug i maven da jeg så hende. Var det ikke fordi jeg allerede havde sen den ”lille ekstra ting” havde jeg aldrig gættet på, at det ikke var en kvinde som stod foran mig. Så feminin og så elegant i hendes tætsiddende sorte kjole.

Gav hende pengene sammen med et Summerbird påskeæg, hvilket det virkede til, at hun blev oprigtig glad for.

De andre gange jeg her besøgt shemales har det været meget direkte på, men da jeg havde købt 2 timer var der god tid til en rigtig GFE, og vi startede således med lidt vin samt kysseri og kæleri.

Anastasia er en ivrig kysser, og kombinationen af hendes helt utrolige dejlige ydre og varme kys gjorde, at mit åndedræt blev lidt heftigere end normalt, hvilket hun straks bemærkede.
Hun lagde nu sin hånd på mit skridt og begyndte langsomt at massere min pik udenfor bukserne. Med hendes frække smil spændte hun nu min livrem op, trak underbukserne ned og lod hendes bløde læber gribe om min max stive pik. Hold nu op, lige før man kunne høre englene synge, et af de bedste blowjobs ever.

Anastasia rejste sig nu op for enden af fodenden og klædte sig langsom af mens hun nød mit sultne blik. Et blik der speciel var rettet mod hendes ”lille ekstra ting”, der viste sig ikke at være lille.

Hun lagde sig nu på maven, men numsen i vejret, foran mig på sengen, og lod flittigt hendes mund og tunge glide nedover min pik og mine fyldte nosser.

Jeg måtte nu bare smage hende, og vi lagde os herefter side om side, men vi suttede hinandens pikke.

Havde egentligt beslutte mig for at jeg ville starte med at kneppe hende, men hendes feminine ydre og hendes ”lille extra ting” gjorde at min lyst til at blive kneppet af hende var endnu større. ”Fuck me” skulle jeg ikke sige mange gange. Hun beordrede mig på ryggen, benene godt i vejret, hvorefter hun med masser af glidecreme langsomt udvidede mit røvhul til det var klar til at modtage hendes pik. Tror aldrig jeg har været så liderlig før, tanken om den smukkeste og mest feminine shemale ever havde pikken oppe i mig var så fræk, og jeg måtte bede hende om ikke at røre ved min pik da jeg ikke ønskede at komme allerede nu. Har normalt 100% styr på mine udløsninger, men med Anastasia var det næsten som om jeg igen var 17 år og ikke kunne kontrollere mig.

Efter igennem længere tid at have kneppet mig i denne position, bad hun mig vende mig, ”flip over” som hun sagde, hvorefter hun nu igennem længere tid gennemkneppede mig doggystyle, både mens jeg sad på knæene og mens jeg lå på maven.

I vores vildskab lykkedes det at vælte et glas rødvin, og legen måtte lige pauses mens vi tørte det op.

Efter en tår vin mere fortsatte legen med at jeg suttede hende dejlige pik, langsomt dybt og længe, indtil hun pludselig guidede mig på ryggen med hovedet udover sengekanten. Anastasia stillede sig herefter op og lod nu lystigt sin pik køre ud og ind af min mund, dybere og dybere, fornemmede et lille smil når jeg havde behov for pauser for ikke at blive kvalt.

Hun lagde sig nu herover mig og begyndte at sutte min pik samtidigt, så frækt så frækt.
Glemte helt aftalen om at vi skulle kneppe hinanden, måtte bare føle hende igen oppe i mig. ”Fuck me” skulle ikke gentages, og hun lagde mig på ryggen, løftede mine ben i vejret hvorefter hun stak pikken ind i mig, først med langsomme bevægelser, men sidenhen skiftevist langsomt og hurtigt. Var nu helt solgt, er aldrig tidligere blevet kneppet så dejligt i røvet, og det eneste jeg ønskede var nu at komme, hvilket Anastasia hurtigt fornemmede. Mens hun kneppede mig hårdt begyndte hun samtidigt at spille min pik af og der gik ikke længe før jeg eksplodere i den kraftigste orgasme ever.

Havde fortalt Anastasia at jeg sprøjter mere end de fleste, men tror alligevel hun blev noget forundret over den store mængde jeg præsterede.

Opstemt af den megen sperm satte Anastasia sig nu op til mit ansigt med sin pik hvor jeg fik besked på at sutte hendes nosser mens hun spillede den af. Efter et par minutter sprøjtede hun sin varme sperm direkte ned i min mund hvor jeg med det største velbehag slugte hver en dråbe.

Herefter lagde vi os på sengen og smalltalkede. Overvejer at deltage i en af hendes lækre videoer, men pga. mit job og familie bliver det nok kun ved tanken.

Inden hun gik ud af døren fik jeg det varmeste kys, og senere på dagen en mail "Thank you for today, you're very sweet". Man føler sig mere end almindeligt velkommen hos hende.

Blow var uden gummi, og fuck med gummi.

Blev forventningerne indfriet?

Hun levede mere end op til mine forventninger. Anastasia er klart den mest elegante og feminine shemale jeg nogensinde har set. Skrev til hende samme aften om hun havde tid igen næste dag, men desværre var hun optaget, hvorfor vi aftalte at jeg snart skulle komme til København igen. Overvejer at tage hende med på en af mine kommende forretningsrejser.

Fik du noget der ikke står på listen?

Kender ikke listen, men fik alt hvad man kan ønske sig.

Fik du nej til noget?

Nej

Kommentar til antallet af stjerner

Ville ønske jeg kunne give hende 10 stjerner, hun er klart min bedste købesex oplevelse ever.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Hotel Marriot København, tirsdag den 30. marts 2021 kl. 12.

Tilbage Flere reviews af Anastasia Penny (+19) Alle anmeldelser

N: 1



Anastasia Penny

Er i: Berlin, Tyskland
Seneste af 45 anmeldelser: Exhillarating

Se profil

Seneste profiler


 

celine

Er i: Berlin, Tyskland


 


 

lushtrans

Er i: Chur, Schweiz


 

Lariy'a dior

Er i: Leipzig, Tyskland


 

Lariya Dior

Er i: København, Danmark


 

Nud-dispo

Er i: Clermont-Ferrand, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: München, Tyskland



 


 

Hot 9 inch dick

Er i: Trondheim, Norge



 

Divilia

Er i: Helsingborg, Sverige