Mit fantastiske møde med Ellen

Anmeldelse af: The lucky one
Lagt på: 1602929958000
Kan læses på følgende sprog:

Ellen

Mit møde med fantastiske Ellen.
Jeg har efterhånden haft den fantasi om at have sex med en transseksuel i nogle år, og endelig fik jeg samlet mod til at prøve.
Efter at have set Ellens profil og læst de mange flotte anmeldelser var jeg ikke i tvivl om at det skulle være hende, jeg skulle være sammen med.
Vi aftalte at mødes på hendes sted på Frederiksberg, men aftalte at tage videre på hotel. Efter hurtigt check in tog vi en flaske vin med på værelset.
Allerede i elevatoren begyndte hun at kysse mig heftigt. Det var lidt grænseoverskridende for mig, men hun kysser fantastisk, og er sød og naturlig, så hvis jeg havde tvivl inden, glemte jeg alt om det, efter de forførende kys.
Inde på værelses gjorde Ellen sig hurtig klar. Hun stod nu foran mig i sort lingeri. Hold nu op, hvor er hun smuk og sexet. Så skete det, hun tog sin gigantiske pik frem. Jeg fik næsten åndenød, så ophidsende var det. Make me hard, sagde hun, og jeg tog for første gang en pik i munden. Det var vidunderligt, og den voksede sig hurtigt stor og hård i min mund. Vi lå lidt i en 69ser og det var så frækt. Efter et stykke tid sagde hun, I want to fuck your ass. Jeg tænkte, det klarer jeg aldrig, men før jeg vidste det lå jeg på siden, og havde Ellen store pik langt oppe i min røv. Hun vidste præcis hvordan hun skulle angribe mig. Først forsigtigt, og derefter hårdt. Jeg blev lagt om på ryggen og benene bøjet helt op om ørene og nu kneppede hun mig i missionær stillingen, imens vi tungekyssede. Vi holdt en lille pause og drak lidt af vinen. Så sagde hun at hun ville kneppe mig bagfra doggystile. Hold nu op. Der kunne jeg virkelig mærke hvor stor hun er. I begyndelsen gjorde det lidt ondt, men efterhånden var det vidunderligt. Jeg blev i den grad gennempulet. Jeg var hendes lille bitch, sagde hun.
Efter kort tid kunne jeg høre at hun var ved at komme, og hun sagde, I know you want my cum in your face and mouth, bitch. Hun trak sig ud af mig, trak kondomet af og satte sig på min brystkasse og spillede sin monsterpik ud over mig. Så skete det. Hun sprøjtede kaskader af varm sperm ud over mit ansigt, og i min mund. Det var vildt ophidsende og smagte dejligt. Jeg havde nok fået lidt for meget af vinen, så jeg kom ikke, men det gjorde ikke noget, for det var en fantastisk oplevelse anyway. Jeg satte mig på sengen og tog hendes stadig hårde pik i munden igen, og slikkede hende ren, imens hun tog min telefon og videofilmede mig. Behøver jeg at sige at jeg har set den over and over again?
Bagefter lå vi på sengen og snakkede og kyssede lidt. Ellen er enormt sød og easygoing. Real GFE. Man mærker virkelig at hun kan li, hvad hun gør.
Tak Ellen for en fantastisk og lifechanging experience. Can`t wait to see you Again

The lucky one

Blev forventningerne indfriet?

Ja og mere til

Fik du noget der ikke står på listen?

Nej

Fik du nej til noget?

Nej

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Oktober 2020

Tilbage Flere reviews af Ellen (+198) Alle anmeldelser

N: 1



Ellen*)

Seneste af 215 anmeldelser: Vild første gang!

Se profil
*) Ellen er også kendt som: Bianca Gold

Seneste profiler


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Dunkerque, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Stockholm, Sverige


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland