Ellen tog min mødom og nu er jeg tilbage

Anmeldelse af: Mekanikeren
Lagt på: 1602874643000
Kan læses på følgende sprog:

Ellen

For 5-6 år siden tog Ellen min TS mødom. Hun lyver ikke naå hun skriver at man ikke kan få hende ud af hovedet. Jeg fik muligheden for at møde hende igen efter lang tids venten og wow hun ser jo fantastisk ud.
Hun tager imod mig i døråbningen og viser mig ind i hendes lejlighed, hvor hun smidder frakken. Kun iført lækkert og meget åbent lingeri, står hun der og smiler til mig så jeg bliver helt blød i knæne.
Vi sad i hendes sofa og snakkede/kyssede/pillede lidt og kom i stemning med en flaske champange. Ellen rejser sig op og presentere hendes pik for mig som jeg selvfølig går igang med at nyde. langsomt men sikkert begynte den at vokse inde i munden på mig. Hun er ikke som så mange der pynter på størrelsen, hun er ægte. jeg tager den helt til roden og jeg kan mærke hún kan li det da hun tager hendes hånd og præsser mig helt tæt. hun slipper først da jeg begynder at gagge hende. Så satte hun sig til rette i sofaen så jeg kunne slikke hendes nu meget store og stive pik igen. Jeg tager hendes ben og løfter begge hendes ben op og lader min tunge ramme hendes stramme hul og med et kan jeg høre hende stønne af nydelse. Man ved man gør noget godt når man ikke får lov til at stoppe igen.
Så rejser hun sig op ig tager et kondom på for nu vil hun ikke vente mere. Jeg fandt en flaske poppers frem for den havde jeg brug for. Hun er meget stor men hun er også meget god til at bruge den så det ikke gør så ondt i starten. Langsomt men sikkert kom hun ind i mig og jeg kunne ikke tænke på andet end at jeg ville have hende. Efter lidt stikke og rolig doggy på sofaen flyttede vi os op i sengen hvor jeg red hende mens hun skiftevis slikkede og spillede mig. Jeg havde brug for en lille pause så vi endte i en 69 som skiftede til at hun satte sig op så jeg igen kunne slikke hendes stramme hul som hun nyder mens hun spillede mig af. Da vi havde slikket/spillet/snakket lidt mente hun at det var på tide at tage mige igen og jeg var helt enig. Jeg lå på ryggen og hun løftede mine ben så hun kunne komme helt op i mig og sammentideg kunne hun spille mig. Hun startede blidt og gik over til hårede og hårede, fra det punkt af kan jeg ikke huske så meget mere til hun kom op for at komme i munden på mig. Efter jeg havde fået det hele og slikkede hende ren tog hun et nyt kondom på da hun stadig var meget hård. Hun knæppede mig hårdt igen til jeg kom i en helkrops orgasme og sprøjtede ud over det hele.

Vi havde begge brug for at slappe lidt af så vi lå bare i sengen og snakkede om løst og fast til det var på tide jeg skulle hjem af

Blev forventningerne indfriet?

Det var 2 gang jeg var ved hende og hvis hun vil se mig igen er det ikke sidste. Jeg er aldrig blevet kneppet så jeg har haft et "blackout"

Fik du noget der ikke står på listen?

Ja det gjorde jeg. Ellen er meget pasioneret og det kan man virkelig mærke på hende. Jeg følte mig ikke bare som et nr. i rekken. Jeg må være ærlig og sige at jeg ikke regnede med at hun kunne huske mig da det jo var meget længe siden vi sidst sås, men pludslig spurgte hun mig om jeg var mekaniker. det skal lige siges at det ikke er mit erhverv længere så der var ingen skidt under neglene der kunne give det væk. Det viser at hun går op i de mennesker der kommer og besøger hende.

Fik du nej til noget?

Nej Jeg tror ikke på at hun vil nægte nogle noget.

Kommentar til antallet af stjerner

Ellen er en luksus man skal nyde og sætte pris på.

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

12/10/2020

Tilbage Flere reviews af Ellen (+198) Alle anmeldelser

N: 2



Ellen*)

Seneste af 215 anmeldelser: Vild første gang!

Se profil
*) Ellen er også kendt som: Bianca Gold

Seneste profiler


 

Lariy'a dior

Er i: Oslo, Norge


 

Lariya Dior

Er i: Innsbruck, Østrig


 

Nud-dispo

Er i: Dunkerque, Frankrig


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Stockholm, Sverige


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland