Jenny er smuk, sød og meget sexet

Anmeldelse af: Flemming
Lagt på: 1599152114000
Kan læses på følgende sprog:

Jenny

Jeg havde hørt, at de havde en ladyboy på et thaimassagested i Aarhus V, hvilket gjorde mig opsat på at besøge stedet.

Jeg bestilte en times hård massage af ladyboyen, som var Jenny. Jeg blev straks tændt på hendes smukke udseende. Hun var rimeligt høj af en thai at være og var iført en sød kjole og sandaler.

Da vi kom ind i massagerummet, kyssede jeg hende, hvilket hun ikke havde noget imod, Hun besvarede sågar mit tungekys, men sagde, at vi skulle være stille. Jeg tog tøjet af, og spurgte, om hun også ville være nøgen, hvilket var OK, men hun beholdt sin g-streng på i første omgang.

Hun masserede godt, og blev meget interesseret i min metalpikring, som jeg havde på. Hun sagde, at det var sexet med et smil. Vi begyndte at kramme hinanden, og jeg fik lov til at tage hende g-streng af. Hun havde en glatbarberet lille pik og små nosser, som jeg tog i munden på en gang og sugede og suttede et stykke tid, mens hun kærtegnede min pik og mit røvhul. Jeg måtte ikke kneppe hende, men fik lov til at slikke et meget sødt lille røvhul meget vådt, så mine fingre let kunne komme ind. Hun gjorde det samme ved mig. Hendes søde små naturlige bryster blev kærtegnet og slikket til den store guldmedalje, og de små brystvorter var godt stive hele tiden.

Af en thaitrans havde hun også store fødder, hvilket absolut ikke gjorde noget. De var sexede, og hun blev tændt af, at jeg slikkede under og imellem tæerne. De var lidt svedige, men smagte henrivende. Jeg elsker simpelt hen den smag.

Hendes pik kunne ikke blive ret stiv, og hun kunne ikke komme, men hun onanerede mig til jeg kom, og gned min sperm ud over mit bryst og min mave som en slags massagecreme, mens hun smilede. Jenny hviskede: Next time you gonna fuck me, cause we can't fuck here.

Tiden gik desværre hurtigt, men vi nåede at tungekysse en del, inden jeg skulle ud af døren. Hun var utrolig sød og smuk.

Jenny var kun midlertidig på dette massagested. og jeg har efterfølgende forsøgt at finde hende, så vi kunne gøre alvor af hendes ønske for næste gang. Men hendes annonce har desværre ikke været aktiv længe.

Blev forventningerne indfriet?

Ja, mere end det, da jeg fik ladyboysex, som normalt ikke indgår i menuen for massagestedet

Fik du nej til noget?

Nej

Hvor og ca. hvornår fandt din oplevelse sted?

Aarhus V. Sommeren 2016

Tilbage Flere reviews af Jenny (+10) Alle anmeldelser

N: 1



Jenny*)

Seneste af 11 anmeldelser: Jenny er smuk, sød og meget sexet

Se profil
*) Jenny er også kendt som: Jenni

Seneste profiler


 

La'riya Dior

Er i: København, Danmark




 

Hot 9 inch dick

Er i: Helsinki, Finland



 

Divilia

Er i: Salzburg, Østrig


 





 

SEXY-SEXY

Er i: Zug, Schweiz


 

TRANS-SEXY

Er i: Helsinki, Finland


 

CYNTHIA

Er i: Zürich, Schweiz


 

Ts Tassia Santos

Er i: Tartu, Estland
Seneste af 1 anmeldelser: Best TS ever